Masallah elde edilen guc fenalarda.
Merak ettigim konu bunlarin dsg olanlarinda da benzer gucleri elde edebilir miyiz ne gibi + ve - leri olur bilen varsa beni aydinlatirsa sevinirim.
Printable View
Masallah elde edilen guc fenalarda.
Merak ettigim konu bunlarin dsg olanlarinda da benzer gucleri elde edebilir miyiz ne gibi + ve - leri olur bilen varsa beni aydinlatirsa sevinirim.
saoalsın aslan :icon_tup:
eyvallah kaanım dusuncelerıme tercume oldun.saoalsın dostum :) bı passat değilama napalım :D
saol reyzz
eyvallah çağtayım :) ya aradım typerla fotusunu bulamadım yoksa koyacaktım :D foto day şart toldu :)
teşekkür ettim:) dsg yi bu kadar açamazlar sanmıyorum torktan dolayı sanzıman sıkıntı yaratır.en fazla 150hp fln kullanılabilir.manuel ı bıle 320nm den sonra kaçırır diyorlar bız 390 lar :D şimdilik sorun yok ama napacaz bilmiyorum ilerde.
masallah hızlı dızelımıze aslında ön bıraz daha basılsa hıc fena durmaz hani :)
Valla dumansiz 150 hp civarlarina gelebilecekse dsg ile kabulumdur :) hatun da kullanacak cunku duman cikarasa araba yaniyor diye korkup panik falan yapar mazallah :)
Bks değilde fks'yi yollayın buraya. Geçen kendi geldi arabayı getirmemiş :D Polo çok kötüymüş bu arada hiç beğenmedim ama satılıksa bi dip fiyat alırız :D
Aynen ayarlayalım da güzelce Sti , Fn2 , Tymu cümbür cemaat bi foto day yapmak lazım :icon_tup:
ooo façan yansın karşim :D :D maşallah ciğerim beni geçemesende makinanın gideri iyi:D photo day şart !
Sunroofa neden o kadar şaşırdınızki anlayamadım?
Masallah kardesim, gayet güzel güç almışsınız.
Allah kaza bela vermesin.
Maşşallah abi :)
Oturup konuşmak fazla nasip olmadı,arada sırada zaten denk geliyoruz yavruya :)
Kazasız belasız
Sunroof ayrı bir zevk cidden,
Allah kaza bela vermesin,ciddi değerler vermiş şaşırdım doğrusu.
MaşAllah.
maşallah kazasız belasız ama sunroof a hadi yaa demeden yazmadan geçemicem :)
maşallah kamer allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Maşşallah abicim bende içinin detaylı fotoğrafları bekliyorum :)
sunroof zevk meselesi dogusun salak sacma stratejisi yüzünden herkes buzdolabı beyazı boş+boş poloya binmeye devam etsin
sen zevkini al en güzeli :D
eyvallah abim çok saol :)
saolasın kardeşim.:) aynen çok denk gelemedık.haftasonu görüşelim olmadı :)
evet alışınca vazgeçemiyor ınsan ya.aslında orjinal sunrooflu aradım ama bulamadım.teşekkür ettim :)
oyle 1 2 sene bınıcek olsam taktırmazdımda en kotu daha 3 sene satamıcam gibi o yuzden 1 2 mılyar düşük satmışım çok umrumda değil açıkçası :) saolasın:)
eyvallah saolasın hepımıze kazasız belasız :)
eyvallah kardeşim benim diline sağlık :)) mezaramı götürecez ya :D
fotoları çekicem en kısa zamanda :)
Kamer valla güle güle kullan bence jantlar basıklığı falan ideal seviyelerde arabanın şuanda :)
Sunroof ise sevmeyen anlayamaz, bikaç yıl daha bende kalırsa D4D ye takarım ben de valla :D
MaŞallah kazasiz belasiz
Kamer güle güle kullan.
Sunroofa bu kadar takılan arkadaşlar sizin ikinci el araba almanız zor valla bu kafayla :)
Cam vizörlerini ben de beğenmedim ama yahu onları çıkar bence :)