evde 1dk oturmam 25 kr. olsa benzin :) ahh ahh.. neyse aracınızın maşallahı var
Printable View
evde 1dk oturmam 25 kr. olsa benzin :) ahh ahh.. neyse aracınızın maşallahı var
orada olayım benzinle yıkanmazsam şerefsizim.
saygısızlık olmasın araca diyecek laf yok maşallah
maşallah kazasız belasız ordaki benzin litre fiyatı kadar zam geliyo buraya yaa fiyatı duyunca tüm uykum kaçtı :D
araca masallah :D
kabaca hesapla benim aracım orda olsa 50 lt dizelle 700 km gitsemki minumumu :) 7.1lt den 0,018 kuruş yakmış oluyormusum aynı hesap trde 0.321 kuruş olarak geri donmekte :D saygılar sevgiler :D
Hehe benzin fiyatlari konusunda ben de ilk zamanlar bayaa bi beyin sarsintisi gecirmistim ama insan alisiyo bi sure sonra... Siz benzin fiyatlarinda bu kadar sarsildiysaniz araba fiyatlarini soylesem toptan yikilacaksiniz desenise :) Valla Turkiyede saglam opuluyoruz acik acik soyleyeyim... 80000 TLye turkiyede anca korolla golf falan aliyon, burada Cadillac Escalade :D 125000 liraya F430 buldum ikinci el daha ne diyim...
Arabaya gelince, gercekten V8 ayri bi dunya yau, her viteste her hizda torku direk hissediyorsun. 5 ileri otomatik sanziman var, o biraz baltaliyo ama keyfi de baska tabi... Gecenlerde bi ara hizlanma videosu cektim, alttan izleyebilirsiniz :)
https://www.facebook.com/photo.php?v...55821831494507
yazık bizim milletin haline..
Şimdi sizin ordaki benzinler vuruntu şakırdama yapar pistir içinde taş vardır kum vardır demi :D
Olmazsa aaaa.... yani :)
Maşşallah bir çok kez yanında durup içine binip kullanması nasip olmayan bir araç bakalım ilerki senelere inşallah :)
benim twingodan az yakıyo la :D
güzel araba kazasız belasız
Hehe gecen hesapladim kmde 4 kurusa falan geliyodu :D
Yau soyle 3-5 yil kalacagimi bilsem burda krediyle falan yeni kasa SRTsini alacaktim aslinda... Aklim fena kaldi onda yau...
http://www.blogcdn.com/www.autoblog....arger-srt8.jpg
Ahauhuauhauha soğumamak elde değil. 50 Lira koyuyorum 70-80km gidiyorum karmada ah 25kr bizde de olaydı da gaz pedalının canını alsam :D
Aracınızın maşallahı var, allah kaza bela vermesin. :icon_tup:
En fazla kac oktan benzin var suudlarda?
91 ve 95 var... Zaten benzin para etmediginden cogu benzinlik dokuluyo, pompalar falan 20-30 yillik :)
Oktan konusuna gelecektim bende... Arabayi aldigimdan beri 95 aliyorum, gecenlerde internetten kullanma klavuzunu buldum. Orda okurken (Tabi amerika icin yazilmis) araciniz 89 oktana gore optimize edilmistir, daha fazlasini koymaniz bisey degistirmez gibilerinden bisey yazmislar... Benim de simdi kafam karisti 95 mi alayim 91 mi acaba? 95 pahali geliyo da (dermisim :D )
madem bu fiyatlar, yok muydu 12 silindirli falan bir şeyler??
benimde kuzenim mekke'de geçen ay sıfır golf gti aldı.
bu baya ekonomik diyor :)
hem gidiyor hem az yakıyor anlamında.
ne cimri adamsın gitmiş v8 almış ya :D
Orta dogudan bir turk daha foruma, hosgeldiniz ve arabaya masallah,
Ben nerden geldigimi unutmamak adina 2.0lt ye biniyorum :D
Saka tabiki, jantlar da degisik durmus alisilanin disinda :)
aracınız hayırlı olsun bol bol gezin tadını çıkarın,
araç kiraları falan nasıl acaba bir haftalık bi tur ayarlayıp sürekli gazlasak dönsek hem gezmişte oluruz :D
dubaiye gitmeyi çok istiyorum bakalım kısmet belki yıl sonunda..