Arabistan da asgari ucret ne kadar ortalama turkiyede maaslar 1500 tl civarinda orda ne kadar ?
Printable View
Arabistan da asgari ucret ne kadar ortalama turkiyede maaslar 1500 tl civarinda orda ne kadar ?
Selam :) Soylemeyi unuttum, arac Police edition... Bos+bos donanim, orta konsolu bosaltmak icin koldan direksiyon, yol tutusu arttirmak icin sertlestirilmis suspansiyon ve polisler icin tuned motoru var :) Hatta gecenlerde daha onceden charger R/Tsi olan bi suudi arkadas kullandi, kesinlikle bunun motoru daha iyi gidiyor dedi... Bklm bi CAI ile egzoz planlarim var... Zaten baska biseye de gerek kalmaz ondan sonra :) Kurban bayrami izninde arabayla bi abudhabi-dubai falan yapmayi dusunuyorum ugrarim yaniniza :)
Serkan kiralar TR ile ayni seviyelerde ama cesit daha cok...
VWci, 3.2 TL benzin mi olur yau batarim :D Zaten bi suudide ucuz bu kadar, dubaide katarda falan daha pahali...
Ahmet valla asgari ucret gibi bisey var mi burda bilmiyorum... Ama ayda 400-500 dolara calisan hintliler, filipinliler falan cok etrafta... Kole niyetine kullaniyolar valla garibanlari...
Araç çok güzel maşallah. Suudi arabistanda vakit geçirmiş biri olarak, eğerki cidde'ye yolunuz düşerse kesinlikle Palm Beach ve Hayal Restoranlarına uğrayın. Balat çarşısına gidebilirsiniz. Orada müşekkel içmeden de gelmeyin :D müşekkel dediğimiz şeyde meyvelerin karıştırılıp bardaktan içilebilir hale gelmesi. Bizim atom gibi :D Orta halli yemek olarakta El Fariouz'a 1-2-3 diye şubeleri var gidebilirsiniz. Türk aşçı ve restoranlardır bunlar. Yıkama işini nası çözüyorsunuz :D gerçi hintliler falan 1lt'lik sularla bütün arabayı yıkıyolar ama siz siz olun vermeyin tabi :D
Umreye giderken ciddeyi de gezdim soyle 2-3 saat. Riyad ile aralarinda daglar kadar fark var. Mutavvalar falan burda cirit atiyor. Musekkel gercekten basarili ama ben nar suyu tercih ediyorum genelde :)
Yikatma isini yikatmayarak cozuyorum :D daha aldigimdan beri iki defa falan yikatabildim. Evin yakinlarinda benzinlik var, onun icinde gayet basarili bi yikamaci var. Adamlar 25 riyale yarim saatten fazla ugrasiyorlar yikayip silmek icin... ***** Arabistan sartlari, onceki sahibinden sagindan solundan ufak tefek vuruklari var, araba tozlu olunca cok belli olmuyolar :D
ARaban hayırlı ugurlu olsun,, güle güle kullan.. Çok zor bi cografyada yaşıyorsun Allah yardımcın olsun.
off deli dehşet police sticker larını yapıştırcacaksın devam :) herhalde 0 bi arabayı 1 senede ıskartaya atardım o benzin fiyatlarıyla.
Yakıt ucuz tabi Vur kırbacı Vur kırbacı :D
- Maşallah..
Zaten burada ikinci el almakta en buyuk sorun o... Yakit derdi olmayinca tuvalete bile arabayla gidiyorlar, kmler yuksek oluyo. E bi de col sartlari *****, araclar 4-5 yasinda cok yipranmis oluyo... Benim sansima adamin 3.cu arabasi falanmis bu, yeni A7 almis, garajda yer kalmayinca satisa cikarmis... 72bindeydi ben aldigimda 2500 km falan yapmisim 1.5 ayda...
arabaya maşallahta havalar kaç derece klima yetiyormu :)
ıraq da bizim şöför almıştı 15.000 dolara burada litresi 40 cent.. içi okadar tatmin edici olmasa da gidişi gayet iyi...güzel günler de kullanın.
Bi kac aydir ortalama 40-42 derece... Klima sistemleri ozel bu bolge araclarinin (GCC Configuration diye gecer) Motor calisir calismaz sogutmaya basliyor ve gayet basarili... Aracin camlarda film var zaten onlarin da artisi oluyor...
Aynen, zaten amerikanlardan ic tasarim beklemek hata olur... Ama Italyanlar bu grubu aldiktan sonra cikan 2011 modellerinin ici falan cok daha iyi... Tesekkurler bu arada :)