Alpero Nickli Üyeden Alıntı Tek eksiği eibach , kw , HR kazasız belasız şürüşler Maşallah, Allah kaza bela vermesin
maşallah 10 numara araç olmuş
06 BG 0008 R56
benim astranın lip yamuk yumuk olmuş sizinkini görünce duygularım kabardı =)=) bi pm rica etsem ??
exclusive Nickli Üyeden Alıntı benim astranın lip yamuk yumuk olmuş sizinkini görünce duygularım kabardı =)=) bi pm rica etsem ?? Bizim bronun ki de yamuk yumuk artık İlk nazarı çıktı Kendisi görünce daha detaylı yazar belki 2 tane alırsanız ek indirim alırsınız hem
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk '10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
Maşallah çok güzel duruyor Amerikan parkta herhangi bir sıkıntı çıktı mı sonradan ?
enes28 Nickli Üyeden Alıntı Maşallah çok güzel duruyor Amerikan parkta herhangi bir sıkıntı çıktı mı sonradan ? su an icin hic bir sikintim yok amerikan parkida anahtarli yaptirdim ozellikle gunduz acmiyorum boylece camurluk sinyalleride cok isinmiyor
06 KYA 77 - 2013 Ibıza Cupra / 1.4 TSI Stg2 - Kırmızı / Cam Tavan 06 KYA 64 - 2013 Astra J / 1.3 CDTI 95 HP - Mineral Beyaz / Cosmo + Sunroof
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları