aracına maşallah
yalnız bold/kalın yazma yasak aklında olsun![]()
Öncelikle yapılan yorumları değerlendirdiğiniz için sizi takdir ediyorum.
Megane 2 hastası olarak söylüyorum rs tampon bu arabanın kaderini değiştirir. Bir arka stopları faz 2 stopla değiştirip sadece beyaz bölümünü füme folyo ile kaplayınca daha hoş duruyor.
Ben yay taktığımda ön havada kalmıştı arka daha çok düşmüştü. Eibach takarsan çok düşürmüyor bence önleri press yaptır.
Maşallah, araç güzel duruyor fakat sadeleştirmeye gidilmesi şart arkadaşlar belirtmiş![]()
Kaput maskesini çıakrtıp, jant göbeklerini orjinala çevirirseniz bile daha çok göze gelecektir.
Güle güle kullanın.
Slammed Society Corci !
yoruma açık olmak harika ama şu da var araca ilk baktığında ki izlenim bu da bu da bir de hımm işte tamam kıvamında bir yapım gibi geliyor maalesef,daha iyisini yapacağınıza inanıyorum.
arkadaşlarda demiş bence de güzel bi ofsetli jantla 10 numara olur. bence brandayı çıkarmalısın.
Never Back Down
Yorumlriniz ,çin Tesekküler Arkadaşlar
rs tamponu takip , jant lasitiği tamamladiktan sonra daha farkli şeyle olucak arkadaslar beklemede kalin![]()
![]()
Allah Kaza Bela Vermesin Benim Dikkatimi Çeken Şu Plakalar Sanki Keçeli Kalem İle Yazılmış Gibi Acil Bir APP Plaka Diye Bağırıyor Araç..
2013 Toyota Auris Active Skypack
Made İn Japon
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)