havalar düzeliyo 1-2 resim atıp konuyu güncelliyim dedim sağolsun forumdan serkan abimizin minisinde takılı olan jantları almıştık ve elimde bulunan 2 takım yay ve coiloverdan eleyerek voglant 35 mm leri takmaya karar kıldım kısmetse işlerden fırsat bulduğum gibi montajını yapıcam.
lastik siparişinide verdim orj ölçüler olan 205 45 17
birde ön tamponun alt kısımlarında ufak tefek sürtmeler mevcut fiat logosunun üzerinede araç park halinde iken 2 defa dokundurmuşlar o yüzden komple salı günü boyatıcam tamponu ve ayna kapakları ile kapı kollarını aradan çıkarıcam .
fırsat bulursam ön kapı içlerine sağolsun yalıtım işi ile uğraşan bi arkadaşım yalıtım malzemesi verdi oldukça kuvvetli yapışkana sahip montajını yapıcam.
yalıtım malzemesi no name
![]()
HERKES KAZANDIĞI KARŞISINDA REHİNDİR
kapıları sökmüşken yalıtımı da yaptım bu günlük sol taraf bitirebildim o bile farketti
boya işi tamam
not :arabayı evin önüne çektim babam geldi böyle daha iyi diyo plakayı takma![]()
teşekkürler beğenerek aldım hafif sağlam
kısmetse ay başı takıcam
bu günde işten fırsat bulup sağ kapıyı tamamladım malzemeyi merak eden arkadaşlar olmuş no name yakından farklı açılardan resmini ekledim gayet sağlam bi yapıya sahip .
![]()
bu gün de boyadan sonra kalan lipin ve alt panjurun montajını yaptım
ön tamponu komple boyatmışken dyson ile yaptıştırmak yerine plakalıkla işi bitirdim.
görüntü kalitesi düşük tlf.ile çektim tamamlanıca odamda küflenmiş olan pro makimla çekicem kısmetse.
yaklaşık 20 tane m6 vida ve somunla monte ettim tampon kopar lip kopmaz.
![]()
vogtland 35 mm diesel yayımı bu gün montajını yaptırdım az olsun öz olsun dedik konfordan kayıp yok gibi yüz üzereinden 10 kayıp ya var ya yok ama basmıyor basıcam diyenlere gelmez
bunlarda yayı değiştirmişken amortisör biltylarınıda değiştirdimve z rotları eski bilyaları çekmeyi unuttum resmen içine pislik tıkmışlar gibi kalıp kalıp küf çıktı
direksyonu çevirirken takur tukur ses gelmemesi iyi oldu
hayırlı olsun erman abi fena basmamış vogtland larön iki amortisör takozu orjinal opar sanırım. ne kadara aldın ikisini? bende haftaya amortisörcüye gidicem takozları değiştirebilirim fiyat hakkında bilgim olsun
![]()
///MPower
evet orj opar yiğitcan kardeşim 30 tl tanesi msj atıyorum aldığım yeri .
görüşlerin için teşekkürler .![]()
buda parçanın orj kutusu ve parça nosu
edit: okunmuyomuş ya bana öyle gelmiş
![]()
yağmurlar dinerse işlemlere devam edicem günceli
LASTİLKERİ JANTLARA TAKTIK
sırada detaylı bi temizlik pasta cila wax vs var ve kampanalar ile balata kapaklarını boyamak var yağmurlar müsade edese
bunlar da detailing için yeni malzemelerimin bir kısmı.
herkese iyi forumlar.
jantlar harika duruyor, kendi aracıma yalıtım yapma arifesindeyim, malzeme hakkında bilgi verir misiniz ?
ölçüsü, fiyatı ve nerden temin edebiliriz ?
Kazasız belasız binmeniz dileğiyle.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
teşekkürler sağolun.
öncelikle iyi görüşleriniz için teşekkürler bende çok beğenerek aldım jantları takınca atarım resimleri kısmetse.
hocam malzeme konusunda yakın arkadaşım ısı yalıtımı vs işleri ile uğraşıyor ben ondan temin ettim kendisinden fiyat konusunda haber bekliyorum bilgi geldiği gibi size mesaj olarak atarım bu gün yarın
başka soran arkadaşlar var onlarada bilgi vericem
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)