jantlar evet orjinal twi jantı hoş.
Yalnız anten çok ilgi çekici.. oraya nasıl gelmiş o ?
jantlar evet orjinal twi jantı hoş.
Yalnız anten çok ilgi çekici.. oraya nasıl gelmiş o ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Hayatımda gördüğüm en küçük aynı zamanda en büyük araba...![]()
Arka koltukları ve ön koltukları yatınca araç kocaman bir yatak haline geliyor.. Bir de sunroof var ki..![]()
Aracı aldığım kişi geçenlerde aradı. Bir iki parça ile kullanım kitapçıklarını bulduğunu söyledi. Bir şekilde aldırdım malzemeleri.
Aracın teknik uygunluk belgesi. İlk faturası. İlk kitapçık ve bakım kaşesi. Bir çok muayene ve vergi kağıtları, ilk sahibi ile ikinci sahinin bilgileri ve satış evrakları vs vs![]()
Aracın ilk sahibi 2-3 sene sonra satmış. 3-4 senede ikinci sahibi binmiş. Ben 3. sahibinden almıım aracı. Plakası çok güzeldi keşke değiştirmeseydim![]()
Evrakları görünce çok mutlu oldum![]()
![]()
Aracın içide dışı da gerçekten çok hoş, arka jant göbeği düşmüş sanırım ona bir jant göbeği ayarlayıp bir de Beşiktaş baskı APP bastırırsanız duruşu çok daha güzelleşecektir. Kazasız belasız sürüşler.
Tamponlar gövde rengi olursa duruşu daha iyi olacaktır bence maşallah.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Yaz geliyor ufaktan temizlik ve cila ile birlikte yan camlara 1 numara film![]()
Birde 30 Cm subwoofer bagaja tekrardan girdi. Biraz yüksek bass dinlemek gerek![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)