2001'de satmıştım..Nerelerdedir, ne durumdadır bilgim yok..Görsem hoş bir mazi olur..Belki plakası bile değişmiştir...Tanıyamam...
Elektrik tesisatında ne gibi bir sorun vuku buldu? Kaan..
Printable View
2001'de satmıştım..Nerelerdedir, ne durumdadır bilgim yok..Görsem hoş bir mazi olur..Belki plakası bile değişmiştir...Tanıyamam...
Elektrik tesisatında ne gibi bir sorun vuku buldu? Kaan..
Bende şansa yakaladım zaten abi bizdeki haliyle alakası yoktu aldığımda çokk uğraştım gerçekten. Tekrar olsa alır mıydım ? Sanırım yine alırdım ama daha mantıklı adımlarla toparlamaya başlardım :) Abi beyin çıkış girişleri vs herşey hazırlandı da sensör eksikliği vardı bi de hatalı bikaç bağlantı kaldı sanırım onları çözmeye çalışıyoruz. Eski araba olunca çoğu usta da arabaya bakmayı kabul etmiyor zaten:)
Kardeşim yürüyecek yürüyecek inşallah az kaldı. Aynı zamanda ufak bi sağlık sıkıntısıyla uğraşıyorum zaten hafta içi çalışıyorum onur sağolsun benden çok ilgileniyor her zamanki gibi arabayla :)) Bu bikaç güne yürür hale gelecek kısmetse. Mekanik 3 4 günde bitti elektrik işleriyle uğraşıyoruz o sinir yapıo. Haberleşelim bir araya gelelim aynen kısa zamanda.
Kardeşim sağolasın sende destek veriyorsun bizi kırmadan onurdan aldım haberleri. ufak tefek şeyler kaldı gibi görünüyor bitsin bi buluşma düzenleyelim siz gazlarsınız ben rodaj yaparım :)
Artık tamam mı? Marş bastınmı?
Mekaniği bitti beyinle daha sağlıklı yürütürüz diye düşündük bi de tesisatla uğraşmaktan sıkıldık sorun oluyor diye. Beyin bugün yarın elimizde yeni tesisatla beyini monte edip rodaj başlayacak kardeşim inşallah...
Kamikaze olmasında frenlere de el atıcak mısınız :) Allah kaza bela vermesin :)
:) güzel benzetme olmuş. ilk etapta öyle olacak tabi. araba bir yola çıksın bi abimden sözüm var önlere amortisörleri bekletiyor sağolsun onları koyup torsiyon çubukları sertleştirilecek ön arka gergi yapılacak kulelere. Sonrasında clio rsi arka takımı komple geçirip 4 diske dönmek var aklımda. diğer türlü düz durmamakla beraber düz gitmeyecektir zaten. Ama çok zaman var maddi manevi sömürdü ihtiyar :)
Varsin somursun abi bitince yuzun guler unutursun çektiğin eziyeti :D 4 diske gecerseniz baya iyi bi iyilestirme olur :) Kamikazeyi bizim bi tanidigimizdaki flastan aklimda kalarak soyledim adam kendi arabasina oyle lakap takmisti kotu bi niyetle yazmadim bu arada :)
Yok be kardeşim rahat ol ne kötü niyeti doğruyu söyledin zaten :) Tekerlekli tabut lakabını bilirim ben flashlarda cidden hak eden bir araba zaten o lakabı. Bizim kızın adı Safiş :D
yarin büyük gün :D
Marsi yarin yapabilicekmiyiz
Abi helal olsun valla ne diyim.
Bi flash la uğraşmak her yiğidin harcı değil.
Yapamazsın güç alamazsinlara inat arabanı bu hale getirdin.
Arabasına bağlı olan kişileri çok özeniyorum :) Allah daha nicelerini Safiş yapmayı nasip etsin :)
Azmine hayran kaldım sen de benim gibi bayağı uğraşıyorsun, sonucunu merakla bekliyorum.
Olay flashta değil aslında bu kadar eski arabayla uğraşmak kolay olmuyor doğruya doğru biyeri yapılınca başka biryeri eksik kalıyor sonuçta ama bu işe gönül verdiğimiz keyif aldığımız için çokta koymuyor. Yoksa düz mantıkla bir flasha 3 flash parası şimdiye kadar harcadım zaten 1.buçuk sene içerisinde.Bu bütçe kimisi için çok kimisi için az görünebilir ben ilanda gördüğümde ilk aklımdan geçen ben değilde bir başkası alırsa artık iyice hurdaya doğru gider oldu. Safişle Ankarada ilk karşılaştığımda adam edip evlat yapmaya kara vermiştim. Daha çok işi var haliyle daha çok zaman var tam anlamıyla istediğim hale getirebilmem için. Yola çıkarttıktan sonra yürürü sonra kozmetik kaporta derken en aşağı 1 seneyi bulur zaten. :)
Güç alma konusuna gelirsekte o konu biraz muamma. Sanırım bu blokta yapılmamış birşeyi yapıyoruz. Onur la çok araştırdık hesap kitap yaptık kafa patlattık, işlerde yolunda gidiyor kısmetse güzel güçler gelicek. Bana daha önce bu bloktan 100 110 dan fazla güç alınmaz diyen birkaç kişi olmuştu. Hedef farklı rakamlar ama zaman göstericek tabi. İlk etapta egzantrik olmadan topluyoruz sonuçta bu araba yarışmak için yapılmıyor hissiyatı verdiği keyif önemli benim için. Ama bir gün bi vti la geçilceğimi bile bile olsa da deneyecek mertebeye getirebilirsem safişi o bana yeterli:)
Sağolasın abi. Eski araba tutku benim için. ilk olarak lpg söktüğümde manyak mısın sen doldur gazı keyfine bak diye tepki,ler alıyordum artık kimse kaale alıp laf etmiyor zaten :) İnşallah yüzümüzü güldürecek Safiş :)
Sanırım gelişme yaşanmadı ?
Beyin cumartesi elimize ulaştı. Tesisatı elimizden geldiğince dizdik. Rölelerin bağlantıları ve torpido tesisatının adaptasyonu kaldı. Sonrasında marş yapacağız. Haftada bir günümüzü ayırabiliyoruz o yüzden yavaş ilerledi işler. Bir de orjinal tesisat bağlantısıyla problem yaşadığımız için uzadı aslında sonradan beyin koymaya karar verdik çünkü. Bu hafta kısmetse rodaja başlarız gibi görünüyor. Geç olsun sorunsuz olsun diye acele etmiyorum artık :)
http://s24.postimg.org/r4753lklh/871...9da225858d.jpg
Az kaldı az... Bi yıkamadığımıza pişmanım motor dışarıdayken havuzu :D
o kadar sökülmüşken keşke güzel temizleseydın :(
Artık bitsin beklıyoruz.Bu hafta içi ugrayabilirim görmeye aracı
Valla haklısın kardeşim de zamanlamalar çok tersti hafta sonu bir gün fırsatımız olunca cidden fırsat olmadı. Yola çıkartalım artık temizliğini yaparız. Daha kaporta işleri de var zaten. Uğra kardeşim az kaldı bitiyor zaten. Ümraniye de safiş 1 haftadır.
Babam yıllarca karbüratörle uğraştı dilinden anlıyordu en çokta onun tepkisini merak ediyorum yeni halini kullandığında:;)
Güncel bi de fotoğrafımız olsun öncesi sonrası babında... :D
http://s14.postimg.org/uw69ex169/safis.jpg