Aynen kardeşim Rsi sistemi ile topladık. Teşekkürler iyi dileklerin için.
Printable View
Safis bizim yuzumuzu kara cikarmaz herhalde :)
Herkes gibi merak içindeyim istediğiniz gibi çıkar inşallah ilk marş videosu gelsin :D
RSİ sistemi direk uyuyor mu yoksa belirli adaptasyon işlemleri var mıdır ?
Emme manifoldu , ateşleme elemanlarının değişimi ile olcak işler gibi geliyor bana
Hayırlı olsun
Kulağa hoş geliyor,takipteyiz.:)
Ust tarafi komple rsi alirsaniz isiniz daha kolaylasir bobin dist kapagina kadar..
Kulaga proje hos geliyor cikan degerler hepimizi sasirtacaktir yakinda vizyona bir flash cikar :)
Dereyi görmeden paçaları sıvamamak adına şimdilik fazla birşey yazmıyoruz ama Allahın izniyle gündelikte keyifli, gaz açınca tatmin edicek önü açık bi flash diyelim Flashın orjinal makinada bile aslında kilo avantajını kullanarak karbüratör ve kapak işlemleriyle keyifli hale gelecek potansiyeli var. :) zamanın hızlısı ihtiyar kızımız güzel olacak inşallah:)
Guncel irispi
kolay gelsin. sonucu bende merak ediyorum bir reno sever olarak :D
Kısmetse yarın marş basıcaz video çekip paylaşırız işler yolurda giderse.:)
Rsi üst tarafı komple flasha uydurmak mümkün oldukça da zahmetsiz alt taraf iyi hesap edilirse. Teşekkürler.
Marşa basalım, rodajımızı yapalım gelişme oldukça konudan paylaşırız yavaş yavaş zaten. Teşekkürler.
Teşekkürler kardeşim. Reno dan ziyade bizim için evlat gibi olduğu için üstüne düşüyoruz. Renault Sport' un en yaşlı üyesi olacak inşalah :D
Kardeşim uğraşlarının sonucunu bende merak ediyorum. Takipteyim. Allah güç ve sabır versin. Tamamlansında bir deneyelim :)
Maşallah bende severek takip ediyorum konuyu insallah istediğin gibi olur :)
Sağolasın kardeşim inşallah herşey yolunda gider keyifle bineriz deneme bahanesiyle de tanışmı oluruz en kısa zamanda.
Teşekkür ederim iyi dileklerin için hocam. Yaşlı bir kızımız var kendi çapımızda emek veriyoruz biryerlere getirebilmek adına :)
vti binmek kısmet olmadı artık bunu getirirsin bir turlarız
Abi flash alırsam senin yüzünden olur :D
Rsi sisteminden sonra yakıt tasarrufu olur mu
Kardeşim bu araca cidden merakın yoksa hiç girmemeni öneririm. :) 1buçuk sene içinde 1buçuk flash parası harcadım ortalama. Hala da arabanın kaporta masrafı ve gelecek tahmini güçler yüzünden yürüyen ve fren iyileştirmeleri yapmam lazım bunları hesap etmek lazım. Önceki arabam vti dı aynı süre zarfında ona bu kadar mebla harcamamıştım :) Ama zevki ve bendeki manevi değerini düşününce bu kadar emeği ve madddi gideri gözüm görmüyor tabi...
Yakıt konusuna gelince: ben zaten aracıma karbüratörlüyken de lpg'siz biniyordum ve minimum 60 kuruşlardaydı yakıtım. Gazladığımda tahmini 1tl üzeri yakıyordum. Enjeksiyon ve gelecek güçlerle sakin kullanımla yakıt oldukça düşecektir. Ama şu anda herhangi bir konuda birşey söylemek için erken...