yüzdük yüzdük sonuna geldik artık...
Pompa değişti. Benzin hortumları yenilende büyütüldü.
Marş basmak için tek eksik kalmıştı.
![]()
yüzdük yüzdük sonuna geldik artık...
Pompa değişti. Benzin hortumları yenilende büyütüldü.
Marş basmak için tek eksik kalmıştı.
![]()
2 aylık uğraşın sonunda safişi çalıştırdık. Koskoca bir hafta sonunu yine yedi ama değdi
Kompresyon testinden geçti
İlk marş
Sonra arabanın kafası çok kalkıktı az birşey düşürelim dedik. Komple amortisörler değişecek işlemlere kadar basık nasıl olur diye görmemek saçma olurdu.
İşimiz bitti. Şimdi rodaj ayarında sıra. Kapıya aldık hanımefediyi içini dışını boşalltık. Sonra naptık ettik bi video daha çekelim dedik![]()
Kardeşim maaşallah çok güzel oldu, rodaj ve ayardan sonda şaka makinası olacak, 90ların çocuğu olarak Flash'ın yeri ayrı bende. Uğraşman ve emeğine sağlık.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
birşey anlamadık daah ilginç bir proje türkiye nadir . torpidoyu kim kırdı ?üzüldüm
Sonunda bitmiş, gözünüz aydın. Maddi manevi emek var araçta umarım karşılığını verir. Ilerde videolarını görürüz inşallah![]()
BMW E90 320d LCI
Kardeşim çok sağol iyi dileklerin için. Valla bildiğin gençleştiriyoruz zamanın yaramaz çocuğu flash günümüzün yavaşıydı biraz olsun hareketlenmiştir heralde artık
Abim anlamadığın şey nedir? Daha önce tr de flash kaç tane enjeksiyona döndürüldü bilmiyorum ama bizim setup ilktir sanırım. Rodajı yapalım bakalım görücez nasıl olduğunuBu arada torpido bana geldiğinde böyleydi. İçini baya hor kullanmışlar yavaş yavaş düzelticem geri kalanı biliyorsun. Bugün kaporta içinde fiyat aldım da ona daha çok var
eyvallah çok sağol kardeşim. Aynen çok uğraştık, yeter demek üzereydim yine aynı şey oldu, bugün şöyle sanayiden semte kullandım keyfim yerine geldi.![]()
Gaz kelebeginin tam actıgı andaki ses beni bitirdi masallah büyük cesaret
sağol kardeşim. Bakalım içeriden bi sesler geliyor güzel görücez rodaj ve ayardan sonrahepsi bi anda olmuyo yavaş yavaş toparlıyorum işte ihtiyarı zamanı var daha istediğim hale gelmesinin. Aynen bende karbüratör koyup devam etmeyi düşünüyordum da bi oturup düşününce bu projeyi hazırladık. Dün marş bastık sesini duydum ya hiç pişman değilim
bu arada youtube ta bi tane flash buldum enjeksiyonlu 7000 kesici yapıo sürekli boşta
SEsi baya standart flash gibi egsoz olmasa
Tabi filtre kiti yapılıp, ayarı yapılınca güzelleşecektir daha da ses. Kardeşim valla doğruydu yakıt rakamlarherkez manyak mısın tüpsüz biniyorsun diyordu minimum 60 kuruş gaza dokunmasam yakıyordu. Ümraniyeden acıbademe 30 tl falan yaktığım çok oldu
[QUOTE=diyadin;8072809]Maşallah filtre için bu şekilde bişey yapmıştım belki faydası olur
2006 yılında r9 vardı emme üstü kapak tempra borular hyundai h100 filtre simota
Filtre kafada tasarladık zaten de bakalım ne zaman yapabileceği görücez. Bu şekilde değil de soğuk havayı içinde toplayabileceğimiz muhafaza bi oda var aklımızda zaman içinde şekillenir zaten.
Oh be valla gördüm rahatladım foruma ilk girdiğimde baktığım konu bu oluyor.
Emme açılınca içinde ki flash ı terk ediyor
Devamını bekliyoruz abi flashlar sayende hak ettiği değeri gorucek![]()
Bence kaporta boyaya da sok arabayı yapmışken. Komple derin siyah çok güzel olur. Ön farlarıda 95 model yap, yan maşpiyel ve S jantlarıyla çok yakışıklı ve OEM durur.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
hehe eyvallah kardeşim bitti valla. Ivır zıvırlar kaldı artık. Valla ikinci kelebek açılınca güzelleşiyor sesi doğru ayarı bitince daha da güzel olacaktır 4000 kesicide şu andavalla flashlar zamanında hak ettiği değeri görmüşler artık bitmişler kardeşim doğruya doğru varsa bizim gibi manyaklar sevinirim eli ayağı düzgünlerini görmekten elimden geldiğince de sevenlere yardım etmekten
Kaportaya daha var kardeşim fazla açıldık motor için.ilk etapta ayıbını kapatıcam yaz geçsin de bi, kışın bakarız kısmetse. Ama kaportaya soktuğumda hiçbir değişiklik düşünmüyorum. Standart renk tonu ile belki bi ufak değişiklik olur daha güzel bi ton yani tamponlar vs olduğu gibi fabrikadan çıkmış gibi görünmesi benim istediğim
Tam oem olsun yani.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)