[QUOTE=K.Kaan;8022550]Bende varım :) 1.6 Corsa GSİ' m var Full stok LPG' li. Bende motorla oynamayı düşünüyorum öncesinde ne kazandığımı görmek amaçlı denemek istiyorum, kabul buyurursanız.
Printable View
Benim eski İES te katılır denemeye kaanım :)
Tamam kardeşim hiç sorun değil. :) Hafta sonu yağ değişimim var bi de egsozda bi kaçak var onu da halledeyim sonrasında kuru havada çıkarız bana uyar. Zaten güzel ekip olacak anladığım kadarıyla rsi, ies,gsi, flash, yazılımlı bi kangoomuz var o da gelicek bi de clio var 68 lik yazılımlı o da gelirim belki dedi.
Hocam aracınız çok güzel güle güle kullanın.Merak ediyorum hiç lada samara ile yürüdünüz mü?
Benim flashım varken samara ile denemiştim o benzinli idi. ben lpgde iki boy felan geçmiştim ama 100'e kadar burnu hep öndeydi..
0'dan kalktığımızda çok seri kalkmıştı lada abi
Yılların verdiği yorgunluk yeter artık diyordu zaten, maddi manevi üstüne düşemiyordum çok fazla son zamanlarda ihtiyarın. Bi süredir hayati bazı değişiklikler zaten fazlasıyla boşluğa itip sorun olunca, tek çıkar yol evlatla kafa dağıtmaya çalışmak oldu.
http://s18.postimg.org/b3gj18lu1/IMG_2897.jpg
Bir gece de alınan bir kararla çıktık yola açalım motorumuzu yapalım güzelce diye.
http://s18.postimg.org/cxtdiz8uh/IMG_2896.jpg
Adres belli. İşçilğine de dostluğuna da sonuna kadar güvendiğim Maslak AutoMeka Car. Rica minnet nazımızı çekip hemen aldılar bugün söküyoruz. En kısa sürede motor toplanıp rodajdan sonra yollarda olacak ihtiyar delikanlım:D
kapaktan üfleme fikri var mı ? Şöyle 0.5 bar falan :D
Ersin abi adamın dibi :) swap olarak ne düşünüyorsunuz.
Hadi hayırlı olsun şimdiden ..Motordan cıkıp rodajın bıtene kadar havalar biraz düzelmiş olur ..Benım 95 clio ile bı dövüştürelim :=)
Teşekkür ederim inşallah yolunda gider herşey. Clio ile zaten aklımdasın hocam aynen çokta görmek isteyeceğim bir araç zaten herşey kafamızdaki gibi olursa. :)Mmotor toplansın rodaj yapayım sonra karbüratör koyup çıkartıcam gönül rahatlığıyla havalar da düzelmiş olur o zamana kadar zaten.