şükrü abi hoşgeldin, merak ediodum senin toyotayı, koyda resimlerini bi bakalım, pisliğide tanıt bize![]()
ya arkadaşlar şükrü benim arkadaşım resim koyamıyoda bana göndericek resimlerini koycaz en kısa zamanda
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
ne varsa şu japonların kanunla 280hp de sınırlandırdıkları makinelerde var![]()
arkadaşlar haklısınız yazılerım hatalıymiş ve hatalı olabilir,özür dilerım.
Burak kardeşim seni burda görmekde sevindim,ben eyisi resimleri sana gönderem sen koy ben yapamiyorum.
Evet, Türkmenistan'da.
Aracı görünce anladım zaten, üzerinde sarı yabancı TRM plaka var. Türkmen plakaları beyaz, resmileri yeşil, kgb de siyah oluyor. Sarıyı ülkedeki yabancılara veriyorlar. Plaka değiştirmeyi (TR) düşünüyor musunuz? Sanırım 3 yaştan eski olduğu için mümkün olmuyor, ben de araştırmıştım.
Resimler de tekstil fabrikasından galiba, hayırlı olsun güle güle kullanın.
Şu anda ayda 120 litrelik kupon dağıtılıyor, bedava. Ondan sonrası paralı. İsterseniz 6 aylık 720 litre bir kerede alabiliyorsunuz bu kuponlarla araç başına.
Onun dışında benzin ucuz ama düşük oktanlı, yollarda hep ya eski rus arabaları, ya da büyük motorlu eski-yeni toyota ve eski bmw (525ler en fazlası) var, ilginçtir merc pek yok.
guzel makıne.. bıde kaput altı resım varsa alabılırmıyız
JLR Warranty Specialist
CMAS *** Scuba & Free Diver
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)