4661 turbo bertone..!

Thread: 4661 turbo bertone..!

1. 4661 turbo bertone..!

efrasyab said:
    Quote Originally Posted by oguz0854 View Post
    maşallah cok güzel duruyor aracınız
    performansı nasıl 2.2 lere göre bırde yakıtı nedir? tekrrdan hayırlı olsun
    teşekkür ederim yakıt gayet makul çok memnunum..aracım tüplü uzunyol 21 krş şehiriçi 30 kuruş altına düşmez.aracım stock henüz 114.xxx de performansı mükemmel kıyaslanmaz 2.2 ile..

2. e.adakale's Avatar

e.adakale said:
    çok iyi astranın en şık kasası bertone gerek iç hacmi gerek karizma duruşu plaka ve ön tampon ekine el atılmalı bencede.
    maşallah.
    HERKES KAZANDIĞI KARŞISINDA REHİNDİR

3. 4661 turbo bertone..!

efrasyab said:
    Quote Originally Posted by e.adakale View Post
    çok iyi astranın en şık kasası bertone gerek iç hacmi gerek karizma duruşu plaka ve ön tampon ekine el atılmalı bencede.
    maşallah.
    kardeşim APP yi çıkardım orjinal plakası takıldı araç şuan fabrikadan çıktığı gibi egsozlar dp düz boru filmler vs söktüm ***** amcalar kastı baya..

4. e.adakale's Avatar

e.adakale said:
    Quote Originally Posted by efrasyab View Post
    kardeşim APP yi çıkardım orjinal plakası takıldı araç şuan fabrikadan çıktığı gibi egsozlar dp düz boru filmler vs söktüm ***** amcalar kastı baya..
    aynen bu ara işi sıkı tutuyolar.
    onca torbacı balici varken tutunacak yer bulamıyorler
    HERKES KAZANDIĞI KARŞISINDA REHİNDİR

5. oguz0854's Avatar

oguz0854 said:
    Quote Originally Posted by efrasyab View Post
    teşekkür ederim yakıt gayet makul çok memnunum..aracım tüplü uzunyol 21 krş şehiriçi 30 kuruş altına düşmez.aracım stock henüz 114.xxx de performansı mükemmel kıyaslanmaz 2.2 ile..
    cok güzel tekrardan kazasız belasız

6. ysf20's Avatar

ysf20 said:
    Maşallah kazasız belasız

7. 4661 turbo bertone..!

efrasyab said:
    Quote Originally Posted by ysf20 View Post
    Maşallah kazasız belasız
    amin kardeşim teşekkür ederim

8. 4661 turbo bertone..!

efrasyab said:
    Quote Originally Posted by e.adakale View Post
    aynen bu ara işi sıkı tutuyolar.
    onca torbacı balici varken tutunacak yer bulamıyorler
    ne varsa söktüm arabadan şuan stock yinede durduruyo bu arabada kesin bişey vardır diye 100 metreden çakıyo led feneri çek kenara diye polisin vicdanına kalmışız güzelim memlekette..!

9. huseyinturk's Avatar

huseyinturk said:
    Konuyu açarken birinemi sinirlendin Yapılan herşey çok güzel durmuşta plaka beşiktaş baskı diye geçen applerden olsa çok daha ciddi dururmuş.

10. 4661 turbo bertone..!

efrasyab said:
    Quote Originally Posted by huseyinturk View Post
    Konuyu açarken birinemi sinirlendin Yapılan herşey çok güzel durmuşta plaka beşiktaş baskı diye geçen applerden olsa çok daha ciddi dururmuş.
    ))) yok sakinim.. plaka konusunda kesinlikle bir isteğim yok orjinalleri takıldı bidaha çıkarmamak üzere..APP den yediğim cezayı ödemedim henüz daha doğrusu ona sıra gelmedi

11. 4661 turbo bertone..!

efrasyab said:
    Quote Originally Posted by OBAN View Post
    Maşallah kardeşim kazasız belasız bi tanede arka profil ve içinin resminide eklemelisin
    sen iste kardeşim