maşallah kardeşim eline emeğine sağlık güzel olmuş harbi aracın![]()
sis farları pek yakıştıramıyorum nedense jantlarda en çok rotiform hosuma gidiyor alıp gün metali tonlarına boyatsam mı diye düşüncelerimde var bakalım
teşekkür ederim melih golfümüzüde maşallah takip deyiz
teşekkür ederim.
teşekkür ederim.
aynen her marka araçta görüldü için pek içime sinen bir model yok açıkcası
teşekkür ederim .
bu gidişle sanırım spacer takıp oem takılacağım bir müddet daha formda touareg jantları vardı bir ara onlardam bulsam çözmüş olcam jant işini, farlarıda angel falan düşünmüyorum zaten orjınal farları actırıp yaptırmak istiyorum
teşekkür ederim kardeşim.
Metin var, bora far mühendisi, kendin yapmayacaksan ona yaptır bixenon yapar![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
kazasız cezasız sürüşler adana bir gün denk gelitriz
Yok mu ya şöyle ucuz araba alabileceğimiz bir yer...
Araç bana basık gelmedi hiç bence kafadan biraz daha dokunun sonra güzel bi jantla nokta olur. Maşallah
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
gayet sade hoş yeterli karar olmuş başka hiçbir şey yakışmaz sırıtır bu saatten sonra (cam filmi bile ) maşallah
yt7
teşekkürler
günlük kullanıyorum istanbulda ara sokaklar sıkıntı gercekten inş nasip olursa jant lastikten sonra air düşünüyorum.
Teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi ufak konuşlar yapıyoruz
Saol kardeşim benim
Teşekkürler aynı düşüncelere sahibimiz![]()
askerlik nedeniyle araçımı satılığa çıkarmıştım pekte uzun sürmedi satışı bir anda oldu bitti gitti bunlarda konusuna eklemeye fırsat bulamadığım fotoğrafları
sabah 8 aksam 7 çalıştığımiçin pek fırsat olmuyorda genelde aksamları ayak ustu tlf resimlerini çekmiştim bir iki tane gündüz fotosu varmış onlarıda ekleyeyim dedim.
Antalya ya doğru ugurlarken dostumun son fotosu hala şaşkınım ve baya yorgunum memleketen sabah gelmiştim yeni sahibine hayırlı olsun Allah kazalardan belalardan korusun.
![]()
amerikan park tampon bandında olmalı uygulama universal olmuş maalesef.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)