jantlar beni çıkart opelim ben diye bağırıyor ..
cam rüzgarlığı honda civic harici bi araca yakışıtırmıyorum malesef benim görüşüm tabi..
ön tampon güzel olmuş siyah detaylar güzel ama güzel bir jantlar basılırsa az tamam denir olmuş bu![]()
jantlar beni çıkart opelim ben diye bağırıyor ..
cam rüzgarlığı honda civic harici bi araca yakışıtırmıyorum malesef benim görüşüm tabi..
ön tampon güzel olmuş siyah detaylar güzel ama güzel bir jantlar basılırsa az tamam denir olmuş bu![]()
yt7
Önler coilse 2 cm falan daha basılsa yeterli jant dışında yaptığın bütün işlemler on numara oldu kardeşim emeğine sağlık jantıda keşke bi rs jantı yakalasaydın o jantın modası çok çabuk parladı geçti bi ben ısınamadım heraldekazasız belasız günlerde kullan
Şu kapı camların üstüne takılan zımbırtılar camı hafif aralayınca sesi engelliyor ve arabanın içinin havalanmasına imkan veriyor mu?
Okumadan imzalamam.....
araban güzel ama gitmiyor be kardeşim öle her yabancı plaka gördüğün aracı uylama sağından solundan patlarsın bigün sonra allah muhafaza![]()
maşallah Allah kaza bela vermesin.Jantı değiştirip birde biraz daha düşürürseniz aracı tam olucak kanısındayım.Kazasız belasız sürüşler![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Aracın farlarına, arka stop içi beyaz sinyal camlarına karartma uygulamışsın ve jantlarını da koyu tonlarda seçmişsin, yerinde olmuş ama camlarda ki nikelaj çıtalar tek parlayan detay olarak sırıtmış ne yazık ki.
iyi günlerde kullan ve lütfen yorumumu yanlış algılama![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Aracınıza maşallah çok güzel dokunuşlar yapmışsınız fakat 2 cm daha basılması lazım gibi
JUST A DRİVE...
Maşallah eskilerden okanın aracı belki ilham verebilir
REPTİLE MEGANE 2 SEDAN RS 34 EEF 39 - YouTube
Konu güzel hortlamış
Maşallah
#KGdetanirlar
Jant opel baska araca ısrarla yakışmıyor diye düşünüyorum birde tampondaki amg sınyaller çok sabit kalmış emanet duruyor şart değil bence onun dışında gayet hoş rs jantını bulamasanız dahi 6 kol oem jantını atın daha hoş durur bundan şahsi fikrim tabi maşallah..
ZenderToday...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)