User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
93 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 94 E36 318is Coupe

tuzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cataldag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah gerçekten çok temiz alınası bir e36. Kazasız belasız inşallah.
    çok teşekkürler

Alıntı ozkanfaruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun. Aynısından bende var ama benimki amerikan versiyon 93 model. Konforu falan çoğu yeni arabaya taş çıkartır. Devirli kullanınca egzos falan patlatıyor ilginç bir şekilde Orjinal 318is motoru tamamen farklı birşey.
    Birde sorum olacak egzosu duman atıyormuydu yaptırmadan önce? Egzosda çürük olunca atıyor diye duymuştum da doğru mu acaba?
    Bu da benim ki;
    çok teşekkürler sizin aracıda ilanda görüyorum.maşallah çok temiz çok güzel.sizde benim gibi veremediniz gitti..

aynen ufaktan gazlamalarda hafif bir patırdama var çok hoş benim ortadaki 2. susturucunun kaynak yerinde çürük vardı.yaptırmadan önce de duman yoktu ama..
    ///MPower

ozkanfaruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuzemen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok teşekkürler

çok teşekkürler sizin aracıda ilanda görüyorum.maşallah çok temiz çok güzel.sizde benim gibi veremediniz gitti..

aynen ufaktan gazlamalarda hafif bir patırdama var çok hoş benim ortadaki 2. susturucunun kaynak yerinde çürük vardı.yaptırmadan önce de duman yoktu ama..
    O zaman yanlış duyum almışım. Valla araba düzgün ama 150 tl lik M tamponu 1.000 tl lik motorsportu yok diye prim yapmıyo işte Bmwci "gardaş"larıma Kapıda çürüsün ya ne olacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman yanlış duyum almışım. Valla araba düzgün ama 150 tl lik M tamponu 1.000 tl lik motorsportu yok diye prim yapmıyo işte Bmwci "gardaş"larıma Kapıda çürüsün ya ne olacak
    bende aynı dertten muzdaribim neymiş sunroof yokmuş deri koltuk yokmuş.öldürdükçe öldürüyorlar.allah "bmwci gardaşlarımızın" eline düşürmesin
    ///MPower

Doğa977 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende aynı dertten muzdaribim neymiş sunroof yokmuş deri koltuk yokmuş.öldürdükçe öldürüyorlar.allah "bmwci gardaşlarımızın" eline düşürmesin
    6 silindir olsa bence daha kolay olurdu ama, aracınız 316i bile olsa orjinalliği ve temizliği herşeye bedel. tech'te e36 kullanıcılarına bakıyorum, yaşlar hep bana yakın ve genel olarak tarzları "BMWci gardaşlar" gibi değil çok şükür
    06 DG 977 / AlfaRomeo 159 JTDm
    06 AU 9180 / AlfaRomeo GT 2.0 JTS Selespeed
    06 BY 7881 / AlfaRomeo 147 1.6 TwinSpark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bende sunroof da var deri koltukta ama deri koltuğu sevmiyorum terletiyor, bence kumaş daha iyi veya yarı deri yarı kumaş recaro da olabilir tabi

samet_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    su paralı askerlık mevzusunu cozım paralıyı beklıoruz allahın ıznıle senın ay-es)) benım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kadar istiyosunuz araca? isterseniz pm den de yzabilirsiniz

samet_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun. Aynısından bende var ama benimki amerikan versiyon 93 model. Konforu falan çoğu yeni arabaya taş çıkartır. Devirli kullanınca egzos falan patlatıyor ilginç bir şekilde Orjinal 318is motoru tamamen farklı birşey.
    Birde sorum olacak egzosu duman atıyormuydu yaptırmadan önce? Egzosda çürük olunca atıyor diye duymuştum da doğru mu acaba?
    Bu da benim ki;
    arac otomatıkten donme sanırım kapı etıketınde pt plakada 318is 320 yazarken senınkındekı stıckerda 316i a /318i a yazması dıkkatımı cektı?

Bugra06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah,kaza bela uzak olsun
    Edit:satıyormuşsunuz gerçi ama olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bugra06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah,kaza bela uzak olsun
    Edit:satıyormuşsunuz gerçi ama olsun
    çok teşekkürler.
    ///MPower

Harun S. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yine bir nadide parça karşımızda Maşallah su gibi. Kasa olarak hep ilgimi çeker 36'lar.
    Corsa'dan sonra düşündüğüm bir araç, fakat yakıt ve modelinin düşük olması hep gözümü korkutuyor.
    Korkaklar sık sık ölür, cesurun ölümü bir defadır.

instagram: harunsarikamis

Özgür Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1000 liraya forged motorsport nerdeymiş hemen alalım aynı şekilde 150 liraya orj m ön tampon nerdeymiş sadece disk soğutma kanalları bile 50 şerden 100 lira

o bmw ci olduğunu sanan arkadaşlar senin arabana laf söyledi diye hemen arabada olmayan parçaları küçümsemeyelim çünkü o konulara girersek 20-30 kalem eksik yazılabilir

araban çok güzel, orjinal , maşallahı hakeden bi araç bence o arkadaşlarla hiç muhatap bile olma senin araban onlara hitap etmez
    Arkadan itmek harbiden bambaşkaymış....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samet_61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arac otomatıkten donme sanırım kapı etıketınde pt plakada 318is 320 yazarken senınkındekı stıckerda 316i a /318i a yazması dıkkatımı cektı?
    Hayır kardeş, öyle olsa şasede ki bilgilerinde en azından otomatik diye yazardı. Borusanın sitesinden baktım şase numarasına arabanın neleri olduğu yazıyor.Amerikan versiyon onunla alakalıdır. Çünkü tr dekilerle çok farkı var. Farlar,torpido altı koruması, pandizot gibi.

Alıntı Özgür Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1000 liraya forged motorsport nerdeymiş hemen alalım aynı şekilde 150 liraya orj m ön tampon nerdeymiş sadece disk soğutma kanalları bile 50 şerden 100 lira

o bmw ci olduğunu sanan arkadaşlar senin arabana laf söyledi diye hemen arabada olmayan parçaları küçümsemeyelim çünkü o konulara girersek 20-30 kalem eksik yazılabilir

araban çok güzel, orjinal , maşallahı hakeden bi araç bence o arkadaşlarla hiç muhatap bile olma senin araban onlara hitap etmez
    Düşüncelerin için teşekkür ederim fiyatları takribi olarak yazdım yani büyük paralar değil bir araba için. Bende 46 vardı m tampon 500tl ye geliyodu misal.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tekrardan selam herkese

318is ile devam eden maceramızda talihsizlikler yaşadım maalesef ufaktan zincir sesi yapmaya başlamıştı araç gösterdik gergi paletlerinin ve zincirlerinin değişmesi gerektiği söylendi fakat sonrasında gördük ki zincir sesinin asıl nedeni krankın oynamasıymış. önceki sahibi sağolsun ayağını hep debriyajda bırakmış krankı bir güzel oymuş..neyse motorun altı açılması gerekiyordu bizde motor 245 bine gelmişken komple yapalım dedik.sancılı ama bir o kadar da heyecanlı bir sürece girdik.neyse motorumuz yapıldı fakat çok güzel masraflar açtı bu arada 4 amortisörümüz amortisör takozumuz, diferansiyel keçesi vs hepsi değişti.kısaca arabayı sıfırlamış olduk diyebiliriz.madem motor yapılacaktı neden m50b25 vs koymadın diye soran olabilir düşünmedim değil ama gerçekte maliyet çok çok fazla oluyordu.dolayısıyla m42 ile yola devam ettik.motor yapılırken çektiğim birkaç foto

motorumuz sökülür

durum vahim

yavaştan bitiyor gibi

motoruz bittikten sonra ufaktan bir poz

bayram gezmesi bahanesiyle rodajı da yaptık

maliden gelen stickerlarım

dışına bir şey yapmayı planlamıyorum belki style 30 jant olabilir onun dışında dokunmayacağım.içerden de orjinalliği bozmadan ufak tefek eklemeler yapmaya başladım.bu e36 harbiden sağlam doldurulabiliyor ucu bucağı yok

üç kol direksiyonumuz takıldı, 7 tuş obc miz ısı sensörü vs bağlandı.teybin ekranının yarısı çalışmıyordu orjinal teybe de kıyamadığımdan ekranı sağlam kelepir bir teyp daha aldım onun ekranını buna aktardım canavar gibi oldu ek olarak e36larda nadir bulunan merkezi kilit butonu aldım.sağolsun ankarada e36 yı ezbere bilen bir abim bağladı.çokta güzel oldu diye düşünüyorum kapıları kitlemek için kapıya uzanmama felan gerek kalmadı.güzelde bir görsellik kattığını düşünüyorum

biraz para biriktirdikten sonra hoparlörleri komple yenileyeceğim + orjinal teybe aux çıkışı yapılacak.e87 lerde bulunan aux ve usb portlu butonu aldım onuda çakmaklığın ordaki boş yerlerden birine gömeceğim hem aux çalışacak hemde usb girişinden telefon vs şarj edebileceğim.birde 18 tuşa geçme planım var.son olarakta koltuk ısıtma yapmayı planlıyorum kısacası aracın içini doldurup hem dolu hem de orjinal bir araç çıkarmak istiyorum ortaya
    ///MPower

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah çok güzel görünüyor allah kaza bela vermesin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun öncelikle.
    araca iç anlamda digital klima 18tuş obc ve orj cd çalar çok farklı bir hava katıyor bence. direksiyonuda değiştirmemeniz taraftarıydım açıkcası, değişicekse kesinlikle davul ve fonksiyonları çalışan olmalı bmw'lerde. koltuklarda kumaş olan m3 koltukları çok daha iyi durur.
    ilerlemeleri takip edicem keyifle kolay gelsin.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah kanka Allah daha buyuk sikinti vermesin ne diyelim . Nazar degdirdik cicege
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hersey yakismis arabaya hocam gule gule kullan. Bendeki direksiyonda bundan ama soyulma yapti kaplatmam gerek. Temiz hali ayri bir guzel duruyor : ) teybi kaca aldin acaba bende arastiriyorum ama abuk subuk fiyat cekiyorlar . Birde zincir sesi demissin nasil ve nereden geliyordu bu ses ? Bende gaza basinca zincir sesi geliyorda bmw den anlayan bir tanidigim e36 larda gaza basinca cikan zincir sesine bayiliyorum falan demisti : ) arizami var demek oluyor bu ses ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah çok güzel görünüyor allah kaza bela vermesin.
    çok teşekkürler

Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun öncelikle.
    araca iç anlamda digital klima 18tuş obc ve orj cd çalar çok farklı bir hava katıyor bence. direksiyonuda değiştirmemeniz taraftarıydım açıkcası, değişicekse kesinlikle davul ve fonksiyonları çalışan olmalı bmw'lerde. koltuklarda kumaş olan m3 koltukları çok daha iyi durur.
    ilerlemeleri takip edicem keyifle kolay gelsin.
    valla o dedikleriniz beni çok çok aşar.davul direksiyon nereden baksanız 650-700 tl.orj cd çalar 500-550 lira.m3 koltukları söylemiyorum bile şuan için 18 tuş koltuk ısıtma aux usb girişi ve hoparlör seti yeterli.diğerlerini 95 ve üstü bir e36 da yaparım inşallah

Alıntı aykutsafakyaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masallah kanka Allah daha buyuk sikinti vermesin ne diyelim . Nazar degdirdik cicege
    sağolasın kardeşim nazar değilde olacağı varmış oldu diyelim artık..

Alıntı noelbaba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hersey yakismis arabaya hocam gule gule kullan. Bendeki direksiyonda bundan ama soyulma yapti kaplatmam gerek. Temiz hali ayri bir guzel duruyor : ) teybi kaca aldin acaba bende arastiriyorum ama abuk subuk fiyat cekiyorlar . Birde zincir sesi demissin nasil ve nereden geliyordu bu ses ? Bende gaza basinca zincir sesi geliyorda bmw den anlayan bir tanidigim e36 larda gaza basinca cikan zincir sesine bayiliyorum falan demisti : ) arizami var demek oluyor bu ses ?
    çok teşekkürler teybi 90 tlye aldım.facebooktaki e36 club tr sayfasından.zincir sesi özellikle is lerde belli bir seviyeye kadar normal.bende dizel gibi çalışmaya başlamıştı takır tukur.normal olmadığı her türlü belli oluyordu yani
    ///MPower

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)