Guzel gelısmeler, kolay gelsın.
Hoparlorlerı degısırken yapacakların ıcın bı tavsıye vereyım. Arka hoparlorler ıcın, hıfı sıstemın ara aparatından temın edın ve bı takım oval hoparlor baglayın. Ara aparat, orj garıp seklı olan nokıa hoparlorlerı, oval hoparlore donusturen bı aparat. Tadılata gerek kalmadan montaja olanak sunuyor. Teybın destekleyecegı kadar bı takım oval alırsan yeterlı olur. Teybının cıkısı 4x25, cok fazla abartma hoparlor konusunda.
Motor konusunda talihsizlik için geçmiş olsun diyorum. Koltuk ısıtma konusunda belki komple recaro ya geçişte düşünebilirsin?
Bu arada motor krank hariç komple yapıldı sanırım? Motor maliyeti ne kadar tuttu?
teşekkürlertavsiye için teşekkürler ses sistemi konusunda oldukça acemiyim ankara'da ağırlıklı olarak e36 ses sistemleriyle uğraşan biri var ona yaptıracağım.4 adet jbl hoparlör ve 2 adet tweeter için 300 tl fiyat aldım.orada yaptırmayı planlıyorum bakalım usb aux girişi de orada yapılacak.orjinalliği bozmayacak olması beni oraya yönlendirdi.
çok teşekkürler recarolar çok güzel koltuklarda onların da maliteyi aşağı yukarı belli beni aşar.koltuklarım çok temiz kıyılacak gibi değil dolayısıyla bunlara ısıtma yapacağım.
krank değişmedi taşlandı ana yatağın yeri değişti.krankı kurtardık allahtan![]()
///MPower
Hacı vur yere gitsinBen stance yaptım son birkaç işi kaldıktan sonra profesyonel çekimlerini yapıp paylaşıcam inşaAllah
Tavsiye ederim
![]()
bugün itibariyle bmwyle olan maceramız sona erdiankara borusan'dan formen bir abi aldı aracı.değerini bilecek birine gitti hem mutluyum hemde biraz üzüldüm
kafamda birsürü plan vardı ama yakıta yetişemeyince mecbur dizele dönme kararı aldım
![]()
///MPower
c2dizelden sonra yakıtı nasıl bekliyordun ki zaten
hayırlı olsun.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
maşallah aracınız çok temiz ve diri duruyor , allah nazardan korusun.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
üzüldüm ya, hayırlısı olsun.. okulda otoparkta her gördüğümde seyrederek yavaş yavaş geçiyordum yanından..
motor talihsizliği için de geçmiş olsun, uzun zamandır girmiyorum foruma kaçırmışım
06 DG 977 / AlfaRomeo 159 JTDm
06 AU 9180 / AlfaRomeo GT 2.0 JTS Selespeed
06 BY 7881 / AlfaRomeo 147 1.6 TwinSpark
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)