Aracın kazalara karışma sebebi bence kiralık araçlarda olması bireyselden daha çok kiralık araçlar kazalı olarak geliyor servise 2013 joy kullandım 4 ay bence çok güzel geniş ferah bir araba.
Makam şöförlüğü yapan bir abim var ikiyübinden fazla km yaptım fluencle diyor megane ve lattitude tan daha iyi bence diyor.
Maşallah allah kaza bela vermesin
Çok çok güzel bir tercij yapmışsınız
Gerek yakıt gerek yol tutus gerekse konfor en önemlisi de piyasasının altın bilezik gibi olmasındna dolayı iyi yapmıssınz
Konuyu takipteyim guzel seyler olacağı aşikar
Merhaba Okan kardeşim nasılsın uzun zamandır giremiyordum siteye girdim birde ne göreyim Honda cı kardeşimiz gitmiş Renault cu kardeşimiz gelmişolsun yenilikler herzaman iyidir hele senin o hamaratlı ellerinden ve yaratıcı fikirlerinden çıkan her araç mükemmel olur. Benim gördüğüm en güzel örneği EP kasa yaptığın işler gelçekten harikaydı..
Yeni aracını güle güle kullanmanı diliyorum. Allah kazasız belasız binmek nasip eder İnşallah. Bu arada gelçekten şekil olma yolunda emin adımlarla ilerliyorrenk seçimi, basıklık (arkadaşların dediği gibi biraz daha indir bence) ve Evo jantları çok yakışmış.. Kardeşim kendine iyi bak..( Bizm Honda ya yaptıkların için tekrardan teşekürler)
MAŞALLAH....
Allah razi olsun artik ayrilma vaktimiz gelmisti bunlada ufak tefek yapiyorum tesekkurler guzel yorumunuz icin
Son hali cok güzel olmuş,Jantlar füme olsa dahada güzel durur diye düşünüyorum.Kazasız belasız.![]()
2011 E87 116i Joy ' SOLD
2012 F20 118i Sportline ' SOLD
2015 F20 116d EfficientDynamics ' SALE
2015 F30 320ied M Plus
2004 E46 M3
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)