Fluence RS

Thread: Fluence RS

1. okn84's Avatar

okn84 said:

Fluence RS

Daha önceki civic sportum dan sonra dizel birşeyler bakarken bu aracı aldım sıfır 1,6 dci 130 hp ilk başta tereddütlerim vardı ama gidişi ve konforu gayet başarılı geldi şimdilik sadece vogtland 3.5 yay ön cam dahil lumar cam filimi ve app plaka yapabildim sırada 18 jantlarımız var bayramdan sonra onlarıda takmış olurum bakalım beyenicekmisiniz.

Teslim aldık ve bahçemizdeki boşalan alana geldik

App plakalarımız sekolive serkan sagolsun konustuktan hemen sonra fotoları yolladı ve teslım ettı

Cam filimimiz kaliteli olsun istedik en iyi bilene teslim ettik lumar ahmet
    Last edited by okn84; 05-09-2017 at 21:14.

2. Volkann's Avatar

Volkann said:
    maşallah kazasız belasız güzel duruyor.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

3. reddewill's Avatar

reddewill said:
    hayırlı olsun güle güle kullanın
    Powered By Murdock

4. okn84's Avatar

okn84 said:
    Cam filimimiz kaliteli olsun istedik en iyi bilene teslim ettik lumar ahmet

Vogtland 3,5 yaylarımızı almıştık aydın amortisörün yolunu tuttuk

Ön cam filimimizide yaptırdık tabiki lumar ahmet

5. es026's Avatar

es026 said:
    Hayırlı olsun RS tadında bir Fluence olacak galiba. Kazasız belasız binmeniz dileklerimle.

6. okn84's Avatar

okn84 said:
    eywallah tesekkurederım bakalım yapıyorum yavaş yavaş

7. Jön Türk's Avatar

Jön Türk said:
    Jantlardan bulabilirseniz efsane olur
    #eksikpazar

8. okn84's Avatar

okn84 said:
    Quote Originally Posted by Jön Türk View Post
    Jantlardan bulabilirseniz efsane olur
    laguna coupe jantımı

9. Runo's Avatar

Runo said:
    Bende 1 hafta önce aldım 110 luklardan iyi günlerde kullanmak nasip olsun
    .

10. okn84's Avatar

okn84 said:
    valla 110 luk kullanmadım 130 gercekten ıyı gıdıyo dıyebılırım 6 vıteste 90 la gıderken gaza bastımda guzel tepkı verıyo yokusta dahı olsa

11. Mr.K's Avatar

Mr.K said:
    güzel günlerde kullanın fakat sormak istediğim bi durum var tamponlardaki o kadar ton farkının sebebi ne ? özellikle ön tampon(arka da öyle de ön daha belirgin)
    - K -

________
    Dr.Ecu

12. okn84's Avatar

okn84 said:
    fotolardan yansıma sanırım arac sıfır ve bayıden cıkmadan ekspertız yaptırarak aldım hatlarıda cok yuvarlar gelıyo banada almadan oyle gelmıstı ozellıkle almadan bakıldı

13. Fluence RS

Onurkk06 said:
    fluence iyidir yanlız araba yol tutmuyor birde ses sistemi çok kötü onun haricinde dizel fluence çok mantıklı ve yakışıklı bir araç kazasız belasız günlerde kullanın

14. BurakCengizhanoğlu's Avatar

BurakCengizhanoğlu said:
    Quote Originally Posted by Onurkk06 View Post
    fluence iyidir yanlız araba yol tutmuyor birde ses sistemi çok kötü onun haricinde dizel fluence çok mantıklı ve yakışıklı bir araç kazasız belasız günlerde kullanın
    Fluence mi yol tutmuyor?

15. okn84's Avatar

okn84 said:
    Quote Originally Posted by Onurkk06 View Post
    valla yayı takana kadar kesınlıkle yol tutmuyodu ama suanda gayet memnunum yol tutus baya degıstı ve gayette konforlu orjınal halıne gore bu lastıkler 205 ben 18 takıcamm 225 olucak mecbure oda degıstırıcektır lastıkler kasaya gore suanda baya ıcerde kalıyo oda etkılıyo ses sıstemı bencede baya tırt oem dvd lı setı alıcam bı cok forumda teyp ten kaynaklandıgı soylenıyo ama ufak ufak gelıstırıcem artık dızel olarak acayıp ekonomık bı arac dıye bılırım

16. BurakCengizhanoğlu's Avatar

BurakCengizhanoğlu said:
    valla ben size bişey diyim mi o araba stock yaylarla bile efsane yol tutuyor bence siz beceremiyosunuz tutturmayı çok yumuşak olduğu için size tutmuyor gibi gelebilir

17. okn84's Avatar

okn84 said:
    bu arada 18 ınc 5x114,3 jant tavsıye edeler olursa sewınırım

18. okn84's Avatar

okn84 said:
    Quote Originally Posted by BurakCengizhanoğlu View Post
    valla ben size bişey diyim mi o araba stock yaylarla bile efsane yol tutuyor bence siz beceremiyosunuz tutturmayı çok yumuşak olduğu için size tutmuyor gibi gelebilir
    belkıde fazla yatıyo gıbı geldı ıcın olabılır daha oncekı arabamda coılower vardı ondan dolayıda olabılır ama suankı yaylı halı gayet basarılı esnemesıde orjınalden hıc farkı yok

19. BurakCengizhanoğlu's Avatar

BurakCengizhanoğlu said:
    Quote Originally Posted by okn84 View Post
    belkıde fazla yatıyo gıbı geldı ıcın olabılır daha oncekı arabamda coılower vardı ondan dolayıda olabılır ama suankı yaylı halı gayet basarılı esnemesıde orjınalden hıc farkı yok
    olabilir çünkü ben en yapılmıcak hareketleri yapıyorum gayet başarılı.bir de esp si baya iyi.yakıt ortalamam da 5.3