Maşallah araç çok güzel olmuş emeginize saglık difüzör olayı yapılırsa arka daha iyi toplanacaktır![]()
Maşallah araç çok güzel olmuş emeginize saglık difüzör olayı yapılırsa arka daha iyi toplanacaktır![]()
Böylesini görmemiştikMaşallah çok güzel olmuş, Allah kaza bela vermesin.
![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Muratım Maşallah ön lipi acil tak devamAllah kaza bela göstermesin
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Zevkli adammissin vesselam, harika olmus.
Teşekkür Ederim Sağolun
Aslında Yan Çıta Kromlarıda Parlak Siyahdı Fakat Bu Jantları Takınca Çok Sırıtdılar Kendi Başlarına Çünkü Yanlarda Parlak Siyah Onunla Uyum Sağlıyacak Bişey Yoktu Bende Jantlara Uyum Sağlaması Adına Orjinale Çevirdim
Teşekkür Ederim Sağolun Yakın Zamanda Oda Olucak İnş
Teşekkür Sağolun Cümlemize Kazasız
Orjinal Airbaği Rs Direksiyonuna Takdık Herhangi Bir Sorun Teşkil Etmedi Onuda Resim Olarak Atarım
Eksik Olmayın Sağolun
Amin Melih'im Cümlemize.Yakındır Ön Lipinde Takılması
Teşekkürler Sağolun.
Kusursuz güzellikte bence maşallah
Aracini bikac defa gordum maasallah cok guzel.... sol camin acikti direklerini farkettimde midrangelerinin konumlandirilmasi biraz garip geldi surucu koltugu odakli degilmis gibi gordum beim aracimdada krx2 aktif bagli tizlerim bana bakmiyor beni cok rahatsiz ediyor. Bir dostumda krx3 ler aktif bagli suucu koltugu odakli aktif voce 5.1k ve duo ile bit one ile kurulu 4yol aktif dinlemeni tavsiye ederim cunku krx3 bambaska bir dunya aktifi gecmeni umut ederim insanin muzik kulturu degisiyor. Tekrardan maasallah
Bence Bi Ara Görüşelim Abi Aramızdan Bir Yıldız Daha Kaydı GitdiBelki Onun Düğününde
bendekilerde krx3 fakat ben midbasslarını almadım sadece öyle bi güzellik yaptı focalın sahibi midrangeleri bana doğru bakmasını sağlayacak şekilde yapıcaktık fakat o bölge hem dar olduğundan hemde görüş mesafesini baya bi engellediğinden vazgeçtik.şimdilik sistemden memnunum önceden avk 3.0 vardı direklerde pek tatmin olmamışdım açıkçası onlardan bende isterim 4 yolluya geçmeyi ama böyle bi markada ciddi paralar gidiyo inş kısmet olursa ilerleyen zaman bit one düşünüyorum şimdilik böyle umarım bi gün dinlemek nasip olur sizede.
Teşekkür Ederim Sağol
Eksik Olmayın Teşekkürler.
Teşekkürler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)