Masallah ; su cliolarin lansman rengi gercekten cok can alici , yapilanlarla birlikte dergilik bir arac olmus)
Arac 1.2lt degildir insallah)
Maşallah gördüğüm en güzel cliolardan birisi benim gözüme bir tek direklerdeki hoperlorler ve gögüsdeki playboy logosu takıldıonların dışında müthiş duruyor bence
Alfa Romeo 159 Booster
Maşallah kanka allah kaza bela vermesin son hali çok güzel ama harbiden tampon ekini niye takmıyosun hala hatta gövde rengi boyat öyle takacillll!!!
![]()
Amin Cümlemize Teşekkür Ederim.
Teşekkür Ederim Sağolun Oranın Mevzusu Aslında Uzun Kısa Özgeçmek Gerekirse Henüz Clio4 Lerin Orjinal Ekranını Çıkarıp Pioner Doble Teyp Takan Yok Bende Bu İşi Yaptım Orjinal Delikleri Doldurduktan Sonra Macun Zımpara Yaptım Fakat Astar Atmadan Kaplatınca Biraz Kabarıklar Oldu Geçici Olrak En İyi Çözüm Bu Oldu.
Sağolasın Kanka Cümlemize Kısmet Olursa Bu Çarşamba Ön Tampon Ekinide Takıyorum İnş
Teşekkür Ederim.
Teşekkürler Eksik Olmayın.
mşallah çok güzel
jantların markası ve ebatlarını mümkünse söylermisin ?
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Araç sahibi kızmazsa ben söyleyeyim17'' sanırım blade modeli Connecting site...
Alfa Romeo 159 Booster
Sen bu işi biliyorsun Murat![]()
açıkcası ilk modifiyeli clio 4 ü kendi adıma sende gördüm başka sitelerden hep takip ediyordum ama öldürücü vuruşu bu haliyle yaptın bende clio 4 sahibiyim ve senin aracını görünce bendeki hali hiç clio 4 gibi gelmiyor))) allah kaza bela vermesin çok güzel olmuş
murat sana face den bir link yolluyorum. al onu farlardaki kromlara monte et gündüz farı konusunda dünyanın en güzeli ve teki ol bence![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)