18? Görüntü olarak olmuşta, büyük gelmedimi araca 18 jant?
Cok cok iyi oldu Maşallah yavrum![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
maşallah araç çok başarılı olmuş farların merceksizken içlerini kırmızı hali çok başarılı olmuş yeni haline de şiddetle tavsiye edilir. Onun dışında konu clio 4ü olanlara ders olarak okutulmalı
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Maşallah be ateş ettı ; bu jantıda senden kopya cekenın arabasını gıdıp taşlıcam![]()
![]()
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
Maşallah, uğur sayesinde tanımıştım aracı, facebook dan falan görüyordum detaylı olarak okumak ayrı keyif oldu. Ses sistemine bayıldım özellikle. Clio 4 e hayat verdiniz cidden. Emeğinize sağlık
Is it Love?
Mini Cooper S R56 + LSD + JCW
çok güzel görünüyor nacizane tavsiyem ayna kapaklarınıda difüzör rengi yapman olucak
jant olarakta oem'den ziyade OZ-speedline tarzı bir jant seçebilirsin
Araç son fotoğraflarda çok can alıcı çıkmış, maşallah.![]()
Son resimdeki jant nedir?? Bir de spacer kullandınız mı?? Maşaallah bu arada...![]()
hayvan gibi şii yapıyorsunuz keşkeee benim olsaaakardesım allah kaza bela vermesın g... um gecti resmen
son fotoğrafı görünce dedim heralde yurtdışından örnek, sonra yok yok dedim en son vay beee dedimmaşallah
Çok Teşekkür Ederim
Teşekkürler Oz Ultraellegranın Birebir Çakması Spacer Yok 8 Ofset Et35 4x100 18
Teşekkür Ederim Sağolun
Çokkk Teşekkürler Sağolun.
Teşekkürler Sağolun Spacer Yok Gerekte Kalmadı Takmaya
Teşekkür Ederim Sağolun..
Kocaeli Auto Show Fuarından Bir Kaç Görüntümüz
![]()
maşallah arac cok guzel arka bagaj çıtasını ve logoyuda gt line'a cevirmenız cok daha guzel olmus jantlara zaten söylenicek bir şey yok kazasız belasız![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)