Jant göbeklerinin çevresi yılların vermiş olduğu su ve kum tahriklerinden boyası dökülmüştü bende bi kumlatıp boyatmak istedim güzelde oldu maşallah nazar değmesin
Uzun bijonlarımızda geldi hayırlı olsun 10 E ye aslanımın keyfi yerinde
![]()
Jant göbeklerinin çevresi yılların vermiş olduğu su ve kum tahriklerinden boyası dökülmüştü bende bi kumlatıp boyatmak istedim güzelde oldu maşallah nazar değmesin
Uzun bijonlarımızda geldi hayırlı olsun 10 E ye aslanımın keyfi yerinde
![]()
Gule gule kullan kankacim.
E'vlata herseyin en guzeli yakisir.
MasAllah.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
maşallah çok güzel![]()
https://www.instagram.com/rr_ek_project/
inananlar mutludur, şüphe edenler ise bilgili.
Elimde fazla bulunan angel far bi işe yarasın diyerekten bu şekil bi besleme yaptım cok aşırı yaradı performans olarak ama görsel olarak ne kaybettirdi sizlere sormak istedim ??
![]()
Boncuğa maşallah Allah kazasiz belasiz binmeni nasip etsin
Faydası bahsettiğiniz gibi muhakkak olmuştur ama kozmetik olarak o görüntü olmamış. Kazasız belasız binmen dileklerimle..
Far değişince aracın bakışları değişmiş, performansa illaki artısı oluyordur görüntüde bence sizin zevkinize de kalmış birazÇok tehlikeli görünüyor
![]()
KSU ies Sohc Vtec Turbo-Sold
REG EG K24
Honda Stream RN3
Çıkar olm şu farı bu nedir böyle![]()
megan + hks ile keyif yap
sana aem v2 çözelim böyle olmaz bu iş![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
teşekkürler yorumlar için sağolun
Sende kıymet biliyosun yoksa bu kdr duzgun olmazdı
güray abi megan aldım ztn sıfır suan ustunde hks sevmıyorum warex yetiyo bana aem v2 var ztn ama tampon arkası degl buralar sıcak memleket ama yagmuruda yagdımı 1 karış dan aşşa yagmıyo basık zatn o yüzden kışın bu şekil takılaym dedım gerçi arabaya bindiğimde yokta işte nebileyim duruyo öyle 126 biss aldım şimdi onla takılcam bu kış abi vtec garajda yatıcak
TEŞEKKÜRLER TEKRAR YORUMLAR İÇİN![]()
Trend değiştiği an herkes aynı şeye yöneliyor. Bu aralar oem den içimiz boğuldu, performansa da bi nebze iyiliği dokunduyda varsın angel far olsun. Maşallah çok güzel duruyor![]()
98 panjurumuzuda taktık
meguiars uygulandıktan sonra bi ayrı güzel
Bu arada arkadaşlar satma kararı aldım aracı inş yakın birine gider evlat
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)