Evet ilk icraat basladi
1- Atlantis 17" ( RC ) jant siparisi verildi fransadan
2- Kumho extac spt ku 31 performans lastik sipariş verildi
3- Hella h1 sari sis fari lambasi alindi
4- osram h7 2014 seri ultimate ampul alindi merceksiz xenon la kendimize sovdurtmeyelim
To be continued. ..
YamahA Xmax 250 ABS
206 nedense cok severim maşallah güzel arac bulmussunuz.
sonunda kaliteli sistemi uygulayacagınız bir aracınız oldu ben rahatladım![]()
Cok tesekkur ederim kardesim.Aynen full focal tesisat hazır dört gözle 3yol aktif kurmayı bekliyorum ustasi da adanada dukkan acti dış aksesuardan sonra ice gecis yapacağım onumuzdeki ay insallah.
YamahA Xmax 250 ABS
aracın rengi güzel maşallah gayettte diri duruyor ama bir tavsiye ön farlardaki kaşlardan biran önce kurtulun.Bu linkteki de en son şubatta sattığım aracım biraz uğraşmıştım kendi zevkim doğrultusunda belki fikir verebilecek şeyler çıkabilir size de sonrası için.http://www.techturkey.com/forum/otom...-feline-2.html
tek tavsiyem kesinlikle rc jantı takmaaraba maşallah gıcır gıcır , nasıl bir tasarımsa bana göre hala eskiyemedi bu arabanın yüzü
Kasi cikaracagim kardesim insallah aklımdakurbagaya benziyor böyle ve rc jant siparis verdim parasini ödedim alipta takmazsamnicimde kalacak neden istemediniz rc janti ustam yakisiyor gercekten
YamahA Xmax 250 ABS
yok 206 ya yakisan tek jant dedigim gibi rc janti ama bu standart camurlukla cok kotu duruyor disarda duruyo ben takmistim zamaninda , gti camurluk tak dicemde kaza boya degisen olmadigi icin oda zor is
Bir deneyelim bakalim insallah yakisir
YamahA Xmax 250 ABS
Vallahi boyaya zarar vereceklerinden korktugum için hic yaptitmadim ama ilk defa bir aracima pasta cila cektirecegim oda senin ellerinde abi florasan gibi olacagina eminim.
YamahA Xmax 250 ABS
Kardesim güle güle kullan cok guzel aracın tertemiz maşallah. Inşallah uygulama da hosuna gider güle güle mutlu Mesut kullanırsın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)