FB7 Civic Premium

Konu: FB7 Civic Premium

1. FB7 Civic Premium

cagdasi said:

FB7 Civic Premium

Baktım FB7'ler çoğalıyor forumda, haftasonu temizliğinden sonra telefonla da olsa bir kaç fotoğraf çektim.
    Kendimce gözüme çirkin görünen arkasını düzeltmeye çalışırken yaptıklarım ve olmazsa olmaz Llumar cam filmlerim sadece arabanın üzerindekiler.

2. BuğraTuna34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BuğraTuna34 said:
    Düzeltme işlemleri işe yaramış. Yalnız acil olarak modulo kit öneriyorum

3. 16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16EC813 said:
    Alıntı BuğraTuna34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düzeltme işlemleri işe yaramış. Yalnız acil olarak modulo kit öneriyorum
    nedir bu kit ?

aracınıza maşallah bizde sıfırını 1 ay önce aldık kaput koruma yaptık sırada boya koruma var bitince bende paylaşıcam
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

4. BuğraTuna34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BuğraTuna34 said:
    Alıntı 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nedir bu kit ?

aracınıza maşallah bizde sıfırını 1 ay önce aldık kaput koruma yaptık sırada boya koruma var bitince bende paylaşıcam
    Modulo bodykith civicler için şuan piyasada olan model. İnternetten biraz bakınca ne kadar yakıştığını göreceksiniz

5. i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

i-vtec07 said:
    Alıntı BuğraTuna34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Modulo bodykith civicler için şuan piyasada olan model. İnternetten biraz bakınca ne kadar yakıştığını göreceksiniz
    aynen modulo body kıt özellikle arkayı o kadar iyi topluyoki aracın kaderi değişiyo resmen.. satmassam ben de düşünüyorum.

araca maşallah

6. FB7 Civic Premium

cagdasi said:
    Başıma gelen kapora dolandırıcılığı meselesi sonrası fotoları sildim, yönetim arzu ederse konuyu da silebilir. Kusura bakmayın teşekkürler.

7. FB7 Civic Premium

cagdasi said:
    Bir jant denemesi; 17" Type S jantları ve 205/50/17 lastikler

8. FB7 Civic Premium

fdoganb said:
    Model olarak çok yakışmış ama arkalar sanki biraz içeride kalmış gibi geldi gözüme. Spacerla çok çok iyi olacktır. Güle güle kullanın

9. FB7 Civic Premium

cagdasi said:
    Alıntı fdoganb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Model olarak çok yakışmış ama arkalar sanki biraz içeride kalmış gibi geldi gözüme. Spacerla çok çok iyi olacktır. Güle güle kullanın
    ET'si 55 olduğu için jantlar içeride kaldı evet ama spacer takmak biraz sıkıntı buna, saplamalar poryo üzerinde olduğundan kısa kalıyor. Bi çözüm bulsam aklımda spacer

10. denizhandinc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

denizhandinc said:
    bu araca kaliteli bir difuzor sart
    Leon Mk2
    Golf Mk7
    Scirocco Mk3
    1.16 F20
    A180 W176

11. enes28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

enes28 said:
    Jantlar fena olmamış maşallah

12. i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

i-vtec07 said:
    abi jantlar pek olmamış ya hondalar genelde orjinal jantlarının yakıştığını düşünüyorum . arka tamponun altını plastidip ile siyah yaparsan baya değişiyo arkası .

ben yapmıştım; http://www.techturkey.com/forum/otom...c%FDv%FDc+2014

fikir verir belki

13. FB7 Civic Premium

cagdasi said:
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi jantlar pek olmamış ya hondalar genelde orjinal jantlarının yakıştığını düşünüyorum . arka tamponun altını plastidip ile siyah yaparsan baya değişiyo arkası .

ben yapmıştım; http://www.techturkey.com/forum/otom...c%FDv%FDc+2014

fikir verir belki
    Ne yalan söyleyim ben de orjinalleri geri takma ile takmama arasında kararsız kaldım

14. Kaanb34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kaanb34 said:
    Araciniz guzel bir tanede bende vardi bu sekilde modifiye etmistim. Jdm sport coilover vardi aracimda jantlar esr sr2 daha bir suru sey cok tatli olmustu bence umarim begenirsiniz ve ilham alicaginiz seyler olur fotograftan