jantlar nokta atışı olmuş resmen, cuk oturmus, biraz daha az duman atsa 1.7 dti süperde![]()
jantlar nokta atışı olmuş resmen, cuk oturmus, biraz daha az duman atsa 1.7 dti süperde![]()
çok çok güzel olmuş eline sağlık, lastikler kaç yanak ? Mersonun jantlardan lastik görünmüyor neredeyse![]()
Çok teşekkürler beyler, Gsi stoplar için beklemedeyim, Duman işi kesinlike isteğe bağlı, Lastikler 165/40/16![]()
...
berkay maşallah çok çok iyi gerçekten.Kazasız belasız![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Çok teşekkürler beyler![]()
...
+maşallah)
Jantlarıma veda etmiştim kısa süre önce, üzülerek gönderdim belki yerini tutmaz ama orjinal corsa c enjoy sport jantları taktık sürekli değiştirdiğim lipi lagunaya çevirdim beklediğimden sağlammış, arka lastikleri genişletip jant kapaklarını taktıktan sonra daha güzel duracağını düşünüyorum
![]()
...
Maşallah her denk geldiğimde resmini incelerim ; dti top 5 de zirveye oynar gibi![]()
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
Maşallah kanka Bu haliyle daha guzel , Allah kaza bela vermesin![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Kanka arka lastikleri 195 45 yapsan daha iyi olmaz mı içerde kalmış sankiMAŞALLAH güle güle bin gönlü güzel insan .
Slammed Society Corci !
Corsa deyince ilk aklıma gelen Corsa'lardan, Maşallah Allah kaza bela vermesin bu jantlarla da hoş durmuş ama Mercedes jantları olayı çok farklı yere taşımıştı.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)