Aracın yeni konusu olsun istedim, önceki konusunda sadece bir fotosu vardı. Yeni telefon çekimi fotoğrafları ile buyrun sizlerle
![]()
Aracın yeni konusu olsun istedim, önceki konusunda sadece bir fotosu vardı. Yeni telefon çekimi fotoğrafları ile buyrun sizlerle
![]()
Bu modeller hep tüplü mü oluyor ? kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
Fast
Genelde ikinci el 1.6'larda tüp takmayan kalmadı... Herkes baskı yapıyor taktır diye, bu yüzden artık tak etti o günden beridir tüpsüz qq diye kaldı ismiTeşekkürler iyi dilekler için...
Ben bu ilk cıkanlardan neredeyse göremiyorum yolda bir ara sürü ile vardı sonra makyaja geçti herkes hala dusunuyorum acaba eskiyi getir yeniyi götür tarzı bişey mi yaptılar
sonrada en son kasası 110 kusur lıra olmus heryerde bolca var ama gereksiz para yeni kasasına bence
kazasız belasız kullanın
ama dizel daha iyi bir tercih olurdu sanırım
kaç binde ?
Tam 90.000 olmasına 300-400 km kaldı... 2013 Nisan'da aldık aracı o zaman sadece makyajlı kasa vardı. 40 iken piyasası aciliyetten 35'e denk gelince, birde gram boyası olmayınca hemen almak istedik.
Neden ortadan kaybolduklarını düşününce de, yol tutuşun zayıf olmasından dolayı çoğunun büyük hasarlı kazalar yaptığını düşünüyorum...
Teşekkür ederim... Yol tutuşunu söyle anlatayım;
Virajın çıkışında gaza otururken bile terettüt ediyorsun takla atacak mı acaba diye...
stock binmek yerine ufak dokunuşlarla canlandırabilir ve değiştirebilirsiniz. mesela ; krom yerleri plasti dip ile antrasit gri yada gun metal yapabilirsiniz. kapı kolları,arka bagaj kapak kromajı ve logo altı ve ön tarafta logo çevresi ve ızgara.
hatta ve hatta bel altı mat siyah plastik parçaları gri,gun metal yada antrasit gri yaparsanız aracın duruşu değişir![]()
app plaka ve cam filmide noktayı koyar![]()
maşallah çok güzel,bizimkilerde bu araçtan çok istiyorlardı ama yenisi yılbaşı sonrası çıktı malesef![]()
ablamda var 2008 tupsuz8-9 ıyımser olmuş. hafıf trafıklı ıstanbulda bıle 10net goruyor
maasallahyenı kasasına bız de baktık. 130luk otomatık 110. oha yani
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)