maşallah çok beğendim çok tarz bir araç olmuş jantlar da bence küçük değil cuk diye oturmuş ama corollanın jantı olsa üstünde efsane olurdu bence
maşallah çok beğendim çok tarz bir araç olmuş jantlar da bence küçük değil cuk diye oturmuş ama corollanın jantı olsa üstünde efsane olurdu bence
YamahA Xmax 250 ABS
Yaris' e kocaman maşallah diyorum başka da diyecek söz bulamıyorum. Mükemmel olmuş
Hayaller Paris, gerçekler Karaköy.
Vay Vay Vay Act Mesut abimBelki Hatırlarsın Melih Özlem
Maşallah Yaris çok iyi olmuş abi![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Gayet şık olmuş bence çok beğendim. Allah kaza bela vermesin.
Basıklığı çok güzel, ince bi lip hoş durabilir.
Toyota Yaris sahibi olarak çok beğendim Maşallah.
Savaş MotorSports
Aldığın her aracı harika bir şekilde çıkartıyorsun Mesut abi. Maşallah yaris çok farlı oldu ellerine sağlık
.
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
Cok begendim masallah , Allah kaza bela vermesinS.ici (cok sıkışık olmayan trafik) kac litre yakiyor ? Bunlarda sunroof yada camtavan olayi var mi? Klasik japon hastaliklari bunlarda da var mi ? Fren yol tutus yol sesi gibi .
Gercekten cok guzel olmus![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Corolla'nız da tam bir sanat eseriymiş.
Yaris'iniz de gayet güzel, kazasız belasız kullanırsınız inşallah.![]()
oncelikle tesekkur ederimeski corolla janti 15 inc zaten olmaz kucuk kalir
yeni kasada 5 bijona gectiler onu bende cok istiyordum ama olmadi maglesef
5 bijon isi bozdu
jantlar orjinali 15 ti ben 16 ya yukselttim , motor ufak diye daha buyutmedimki cekisi cok etkilemesin
Tesekkur ederim , beyazi bende istiyordum ama esim beyaza karsidaha oncede 5 kollu bi jant takmistim onlarda aiyah griydi ama ben onlari gun metal yapmoat
yapmistim ve gun metal neyaza cok yakiaiyor
cok tesekkur ederim
tesekkur ederim
Melih selambir zamanlar ACT vardi degilmi
hatirladim.kardesim : tesekkur ederim , artik buralarda oluruz
lip dusunuyorum kendi lipi var ama tamponun altinda 2cm geride , amin diyelim., Rabbim kimseye kaza vermesin
cok tesekkur ederimYaris ulkemizde cok ilgi gormedi ama yurdisindaki 1.5 turbolu motorlu versiyonu deli satiyor ve tutuluyor
Mehmet tesekkur ederim kardesim![]()
MehmetOrkun;7599369 Nickli Üyeden Alıntıcok abartmadan biraz farkli olabilmek amacim
sende AE101 hakikaten adina yamasir sekilde efsane yaptin
tesekkur ederimaehir ici ben 3.7 ila 4.2 arasi yakiyorum , gebze kadikoy arasi 100km git gel yapiyorum hergun ve ortalamam genelde 4.1 civari , yarislerde sunroof yok cam tavan mevcut , kronik sorunu yok cok sukur , 56K da aracim Allaha sukur ampul bile kesmedi daha
frenleri yeterli , abs TRC ve VSC mevcut benim pakette ve yol tutusukpnusunda oldukca basarili stok haliyle , bem birde 185 tabandan 195 ve 15 ten 16 ince gectim ince yanak yol tutusu epey artti tabi 45mm lik racing H&R yaylarinda katkisi buyuk , ama yol sesini bu haliyle aliyor maglesef
tesekkur ederimcorolladaki emegim coktu , tampon el isi farlarda oyle kendim yaptim en buyuk hazzida o zaten
Sinancim sagol kardesimbilmukabele
Mert tesekkur ederim , Amin kardesimforumda toyotacilar cok aktif degil sanki
![]()
Kazasız belasız sürüşler.
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)