hayırlı olsun çok güzel bir tercih olmuşyakıt zamanla düşer şöyle bi 7-8 binden sonra bir kez daha şehir içi yakıt ortalamasını paylaşırsanız çok sevinirim
![]()
hayırlı olsun çok güzel bir tercih olmuşyakıt zamanla düşer şöyle bi 7-8 binden sonra bir kez daha şehir içi yakıt ortalamasını paylaşırsanız çok sevinirim
![]()
What Goes Around,Goes Around
hayırlı olsun güzel günlerde kullanın,,bencede çok güzel seçim olmuş,,astranın yanında gt line belki biraz daha sportif bir çizgide olabilir ama hiçbi konuda üstün gelmez sanırım
Hayırlı olsun aracınız. Gtline daha sert ve sportif amaçla üretilmiş bir araç şase,süspansyon,koltuklar vs. Opellerin dezavantajı ağırlıkları o yüzden verileri ağır kalıyor.
116d,yeni civic dizel,gt-line ve astrayı yüksek hızda denemek lazım![]()
hayirli olsun. en sevdigim renk. motora laf yok zaten.
tam yandan foto varmi? yaylar kaclik ve konfor ne durumda?
birde uygulama fiyatini pm atabilirmisiniz?
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerimAstra J , kasa olarak çok iyiydi bu motorla genel anlamda daha da iyi oldu.95'lik motor yerine tercih edilebilir.
Astra J Turbo 140 'lık la deneme yapılsa durum ne olur acaba ?
O bahsettiklerinin tamamı için Megane RS kullanıyorum zaten
Benim için gündelik hayatta gaza bastığım zaman düzgün hızlanan ve az yakıt yakan konforlu bir araç lazımdı. O yüzden tercihim Astra oldu, zaten aynı gün arkadaşım 1.6 dci gtline sattı benim astranın ikizini de o aldı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)