Rengi olsun , cıd ekranı olsun , panoromik tavanı olsun , turbo oluşu olsun harika bir araçmışKazasız belasız sürüşler , maşallah
![]()
Rengi olsun , cıd ekranı olsun , panoromik tavanı olsun , turbo oluşu olsun harika bir araçmışKazasız belasız sürüşler , maşallah
![]()
maaşallah dostum senin aracın aynısının siyahı var bizdede.... sana ufak bir öneri vereyim.... panoromik tavanın içerden aşagı indirirken çevirdigin yuvarlak parçaya aşırı özen göster yada bilmeyenlere fazla elletme.... terse çevirince içerden kırılıyor sonra boşa dönüyor... 2 defa kırdım ve yaptırması baya zahmetli bilgin olsun.... kazasız belasız kullanmalar....
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Tekrardan güle güle kullan , allah kaza bela vermesin . OPC line nasıl oluyor onu anlamadım , benim araçta panoramik cam CİD ekran koltuk ısıtma vs falan var , ancak seninki gibi dışındaki ekler yok o ekler oluncamı OPC ine oluyor seninkinde orjinalmi o ekler ?
R.E.S
Teşekkürler mavi kaplamaydı yanlış hatırlamıyorsam
Teşekkürler Fatih bey sitemliyiz size
Teşekkürler
Eyv Allah razı olsun
Teşekkürler bende rengine kandım zaten
Teşekkürler
Sağol çiçeğim hep beraber
Teşekkürler
Aynen önceki sahipleri sağolsun sıfır kondisyonunda korumuş bende devam edicem
Teşekkürler
Teşekkürler
Sağol kanka yapalım film CHN garajda
Allah razı olsun teşekkürler
Teşekkürler
Sağol Görkem abi öncülük edenlerden biride sensin galiba
Teşekkürler
Sağol kanka keller binmek istemiyor zaten güneşte parliyor
Teşekkürler
Teşekürler
Tek tek zor oldu herkese teşekkür ederim
Tavanın perdesi var kapatında normal GTC tavanı oluyor içerisi
Teşekkürler Allah razı olsun
Önceki sahibi zaten çok titizdi arka koltuklara kimse oturmamış sağ koltuğa oturanıda biner binmez uyarıyormuş, bende dikkat ediyorum perdeye
Özelden bilgi mesajı atıcam
Gece güzel ama gündüz akvaryum gibi oluyor geceleri açıyorum sadece
OPC Line;
Fabrika çıkışı marşpiyeller tampon ekleri,spoyler,jant,pedallar v.s.
Turbo mu sizinkide ?
Allah kaza bela vermesin resmen araciniza aşik oldum cok begendim valla
Merak ettigimden soruyorumda kaç litre yakiyor araciniz şehir içi uzun yol ve sıkıştırınca
yazılım egzoz düşünmüyorum demişsin ama bence bu güzelliğe bir de performans anlamında bir güzellik katmalısın..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)