Çok güzel olmuş kazasız belasız ve cezasız sürüşler))
Kademe kademe yenilemeye devam ediyorum
Sol ön sinyal çok soluktu , onu yenisi ile değiştirdim. Yakışırmı yakışmazmı derken tofaş far yıkama plastıklerini görüntü amaçlı vidasını kısaltıp yapıştırdım. Önden Duruşu baya etkiledi gibi
Konunun başında yazdığım gibi , arka çamurluk iç kıvrım yerleri lastiğe sürtüyordu. Onları 0.5 cm kadar kesip , çamurluk ağızlarını boyadık. Sürtme sorununu engelledik ve çürümesini engellemiş olduk.
Sonrasında dip fotoğraf çekmeden olmaz
Birde bagajda lpg tankı tüm görüntüyü bozuyordu. Siyah halı alıp tank görünmeyecek şekilde kapladım. Bagaja koyduğum cila , lastik parlatıcı takım taklavat vs içinde sağ köşeye bi kutu koyduk. Şimdi tam istediğim gibi derli toplu oldu.
Maşallahı esirgemeyen , tek tek okuyup ilgilenen herkese teşekkür ederim.
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Teşekkür ederim , zevkler ve renkler derler ya hani.. Ben ve dikkat eden herkes sarıyı çok beğendiBöyle kalacak şimdilik.
Yorumunuz için teşekkür ederim , arka spoiler bulursam sadece orta kısmını takmayı düşünüyorum. Yan ekleri biraz bozuyor sadece orta kısım daha hoş olur gibiSis farı ve sunroof olsaydı keşke ama temiz apex bulamadım.
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Diyecek birşey yok coronanın böyle güzel olacağını düşünmezdim
. Maşallah.
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
Dostum farkli ve kaliteli bir is cikarmissin kazasiz belasiz kullan. Ama lpg tankini kaplama derim cunku zamanla paslanma yapiyor haberin olsun zaten muaynedende gecirmiyorlar kapliyken. Onun yerine o alet kutusu gibi bir kutu yapabilirsin ustune gecmeli olacak sekilde
Emeğine sağlık kardeşim tek kelimeyle maşallah aracına kazasız belasız
Maşallah çok güzel ilerlemeler kaydettin fiskiyeler falan çok yakıştı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)