GÜRCİSTAN PLAKAMIZDA TAKIOZ ARADA MEMURLARDAN SEBEP
HR 3.5 CM Spor yaylarımızda geldi
![]()
YAYLARIMIZIDA TAKTIK SONUNDA GÖNLUMCE OLDU
![]()
YİNE ELİMİZ YETTİGİNCE BİŞELER YAPMAYA ÇALIŞTIK GO PAKETİN EK ÖN FLAPLARINI SİPARİŞ ETTİK
SON OLARAK JANTLARIMIZI TAKTIK NE YAZIKKI JANTLAR 7 OFSET OLDUGUNDAN BENİM YAYLAR 5 CM OLDUGUNDA SÜRTME YAPTI LEYLEK MODUNA DEVAM
![]()
Maşallah![]()
Yay mı jant mı diye düşününce bence yay.
Ayrıca ön tampon ekleri güzel olmuş. arka taraf için bişeyler var mı ön tarafı tamamlayacak sekilde?
Marşpiyel boyasının tonuyla arabanın boyası arasından dağlar kadar fark var ve sislere 30k xenon olmamış bence. Kazasız belasız
dönüş yapcam eski halinede az farklılık olsun die böle yaptım
ESKİ CAM FİLMLERİ ÇOK AÇIK OLDUGUNDAN DOLAYI ONLARA ELVEDA ÖN CAM DAHİL KOMPLE FİLME MERHABA RESİMLER İÇİN KUSURA BAKMAYIN IPHONE 4 ÇEKTİGİ KADAR
![]()
cam filmleri cok guzel olmus arac cok guzel ayna kapaklarını piano black yapabilirsiniz![]()
filmler çok iyi olmuş. bende polislerle uğraşmiyim diye açıktonda yaptırdım ancak pişman da olmadım değil. belki ben de ilerleyen zamanda senin gibi koyulaştırırm. bu arada jantlar da çok güzel olmuş
Bahadır Ustaoğlu
açık film vardı zaten söktm baktım faydası yok resmen smdı araba oturdu kendine geldi güzel yorum için teşşekurler![]()
Piano black kaplama işine bence kapı direklerini de ekleyin derim.
Bende de İ20 troy var takipteyim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)