Maşallah çok iyi![]()
Maşallah çok iyi![]()
Aynen anca açabildik konusunu. Allah razı olsun.
Şöyle cevap verebilirim, aracı ben bu şekilde aldım ve benim yaptıklarımı, benim elimdeki hikayesini anlattım. En baştan başlasaydım bir önceki sahibine haksızlık olacağını düşündüğümden sadece kendi yaptıklarımdan bahsetmeye çalıştım.
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Eyvallah kardeşim İstanbul'a gel sen yeter ki.
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Ben de konusunu açmak istiyordum fakat her şey bitmeden ortaya çıkartmak istemedim. Elimizden geldiği kadar diyelim.
Çok teşekkür ederim.
Diğer araçtaki spoilerda o zamanlar ayar menteşeleri yoktu, o yüzden daha bütünleşik duruyordu o yüzden emanet duruyormuş gibi gelmiş olabilir. Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
2. fotoğrafta aracın leylek olması ve ayarının yukarıda olmasından kaynaklı bir ofsayt durumu vardı haklısınız. Diğer fotoğraflarda ayarı daha düzgnü hale getirildiğinden o kadar sırıtma durumu olmuyor. Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
Eyvallah kardeşim Allah razı olsun.
Çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Yurtdışındaki fabrikasyon olarak üretilen ek9'larda da aynı panjur ve spoilerdan olduğu için biz de bu şekilde tercih ettik.
Allah razı olsun amin.
Abi sorma, o yaylar beni çileden çıkardı. Zaten 16 jant 40 yanak, bir de oem yayları bir taktık araba oldu jip. Arka taraf kullandıkça oturdu ama ön taraf inmedi bir türlü. Bana denildiğine göre yaylar beklemekten kendini açmışlar. Gören herkes şaşırıyordu bu kadar yüksek Civic mi olur diye.
Eyvallah çok teşekkür ederim. 406'daki ses kadar alamasak da inceden sesimiz çıkıyor sayende.
Aynen öyle anne parmağı her yerde şart. Çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için.
Farlar kullanım bakımından çok iyiydi ama ruhuna aykırı arabanın çok duramadı.Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için.
Teşekkür ederim düşünceleriniz için ama tekrar bütünleşme konusunu anlamadım.
Çok teşekkür ederim, amin cümlemize.
Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için.
Kışlık lastikleri kullanırken 185 taban çok cılız gösteriyordu arkayı. 205 taban ile arka taraf dolu dolu duruyor hoşuma gidiyor o duruşu. Önlere belki 195 gerekebilir ama çok fazla basmadığım için şuanlık bir problem oluşturmuyor.
ah ah her beyaz ek görüşümde pişman oluyorum aracımı sattığımamaşallah kardeşim çok güzel bakıosun aracına çok temiz maşallah arka sis hoşuma gitti senmi yaptın aldığındamı öyleydi
Maşallah son jantlarla daha iyi olmuş güle güle kullanın![]()
Maşallah kardeşim araban çok güzel allah kazadan beladan nazardan korusun ... Bence jant lastik seciminde değişikliğe gitmelisin... Herşeyiyle emek harcanmış eski sahiplerinede maşallah diyelim eminim onlarda böyle güzel bakıp sana teslim ettiği kasasından duruyor aracın
Çok teşekkürler.
Ben de bazen satmayı düşünüyorum ama içinden bir ses çok pişman olacaksın yapma diyor. Bu arabanın vermiş olduğu keyif çok başka bir şey.
Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için, arka sis aldığımda vardı.
Çok teşekkür ederim, en sonunda doğru yolu bulduk.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Çok şükür ele düşmüş bir araba değil ben de elimden geldiğince korumaya kollamaya çalışıyorum.
Jant lastik derken nasıl bir değişiklik yapabilirim, var mı bir öneriniz? Tüm yorumlara açığım.
fifteen bence bu arabaya nokta olur ...
Özellikle bu ...
http://sahibinden.com/178585765
Maşallah böyle elden avuçtan para biriktirip araç kişiselleştirmek çok güzel oluyor fakat çok dikkat çekmeye başlıyor sat banacılar yüzünden bir bakmışsın araba satılmış.Verdiğin emeği getirttiğin parçaların değerini bir tek sen iyi biliyorsun. Neyse çok uzattım kazasız belasız cezasız binmen dileklerimle..
Maşallah kardeşim prof fotoğrafları hak ediyor mercekli farları satarak en iyisini yapmışın orjinal her zaman güzeldir![]()
![]()
Evet demek istediğim jant bunlardı, eğer olursa böyle bir şey düşünebilirim. Hayırlısı bakalım şuan elde avuçta bir şey kalmadı.
Herkes bunu diyor bu kadar merak edildiğini bilmiyordum.Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Kesinlikle öyle, sadece parayı bastırıp almak ile de bitmiyor iş. Sırf o koltukları taktırmak için yaşadığım çileleri ettiğim kavgaları bir ben bilirim. Bu kadar emekten sonra böyle güzel yorumlar almak da insanın hoşuna gidiyor. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Eyvallah kardeşim Allah razı olsun. Bence de gerekiyor böyle yarım yamalak fotoğraflarla olacak iş değil. Bulursak birini neden olmasın.
Özellikle geceleri kullanırken farları aramıyor değilim yalan yok, ama yine de bu şekilde daha güzel. Oem candır.![]()
Maşallah kardeşim macun güzeli civic ler bu kasadan bizi soğutmuştu ama senin arabanın maşallah i var ciddi anlamda temiz , yapılan eklemeler yerinde ve kaliteli malzemeler olmuş![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Avatarda hep görüyordum nasıl bir şey olduğunu merak ediyordum. Maşallah apaçi civiclerden bayağı bayağı farklı ve güzel olmuş![]()
Kardeşim tekrardan hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin anlatımın çok güzel olmuş darısı bizim gibi ek kasa severlere inşAllah![]()
Aynen öyle. Tek kusuru bu olsun meretin.
Eyvallah çok teşekkür ederim iyi düşüncelerin için, elimizden geldiğinde doğru şeyler yapmaya çalışıyoruz.
Çok teşekkür ederim iyi yorumlarınız için. Elimizden geldiğinde sıradan olmasın abartı olmasın diye uğraştık ortaya böyle bir şey çıktı.
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.
Eyvallah kardeşim çok teşekkür ederim. İnşallah bakalım ek çok başka bir duygu kesinlikle tatmalısın. Allah daha iyisini versin.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)