User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
66 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Seven's ek9 -Dikkat Yoğun Fotoğraf İçerir.-

orkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah çok iyi

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Umut_Akkuş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonunda konusunuda gördük maşallah kardeşim
    Aynen anca açabildik konusunu. Allah razı olsun.

Alıntı exvitermini Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonunda bu aracın bi konusu oldu.aşırı derecede merak ediyordum ama yapım aşaması fotoları pek doyurmadı beni .allah kaza bela vermesin tarzı çok güzel.ü.t apaçisi yüzünden hem piyasası arttı hemde ortalıkta çok gereksiz ek larla doldu.sizinki onların yanında japonya dan gelme gibi.
    Şöyle cevap verebilirim, aracı ben bu şekilde aldım ve benim yaptıklarımı, benim elimdeki hikayesini anlattım. En baştan başlasaydım bir önceki sahibine haksızlık olacağını düşündüğümden sadece kendi yaptıklarımdan bahsetmeye çalıştım.
    Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Alıntı Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbulda 1gün gezsem birçok göze alışık Civic görebilirim ama bu aracı gördügümde kendimi Japonyada hissedebilirim resimlerde bu kadar canlıysa, canlıda kim bilir nasıldır...

Maşaallah... 10numara 5yıldız
    Eyvallah kardeşim İstanbul'a gel sen yeter ki.

Alıntı fdoganb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konularda yazdığın mesajlarda avatarını gördükçe içten içe hep merak ediyodum arabayı. geçenlerde tampon vs bişiler satarken kıyısından köşesinden görüncede güzel bi araban olduğuna emin oldum. gerçekten de düşündüğüm kadar varmış maşallah. oldukça beğendim. emeğine parana zevkine sağlık
    Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Ben de konusunu açmak istiyordum fakat her şey bitmeden ortaya çıkartmak istemedim. Elimizden geldiği kadar diyelim.

Alıntı gurkanerkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok iyi duruyor maşallah
    Çok teşekkür ederim.

Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araci ilk aldiginiz zaman karsilastiginiz Civic'in spoiler cuk olur. Uzerinde ki cok abarti duruyor. Masallah araciniza.
    Diğer araçtaki spoilerda o zamanlar ayar menteşeleri yoktu, o yüzden daha bütünleşik duruyordu o yüzden emanet duruyormuş gibi gelmiş olabilir. Çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel olmuş spoiler 2.fotoda sırıtsa da normalde güzel gibi Allah kaza bela vermesin
    2. fotoğrafta aracın leylek olması ve ayarının yukarıda olmasından kaynaklı bir ofsayt durumu vardı haklısınız. Diğer fotoğraflarda ayarı daha düzgnü hale getirildiğinden o kadar sırıtma durumu olmuyor. Çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Alıntı AEM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah be kardeşim civic aldırırsın yemin ediyorum
    Eyvallah kardeşim Allah razı olsun.

Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son hali cidden güzel maşallah, civic sevgimi canlandırdı bir an
    Çok teşekkür ederim.

Alıntı SedatAdanurr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Spoileri yakıştıramadım, ön panjur oem olmalı bence.Maşallah Civic e
    Teşekkür ederim yorumunuz için. Yurtdışındaki fabrikasyon olarak üretilen ek9'larda da aynı panjur ve spoilerdan olduğu için biz de bu şekilde tercih ettik.

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kazasız belasız kullan son hali tam kıvamında olmuş
    leylek halindeyken önlerde yanlış yay mı vardı araç oldukça yüksekmiş
    Allah razı olsun amin.
    Abi sorma, o yaylar beni çileden çıkardı. Zaten 16 jant 40 yanak, bir de oem yayları bir taktık araba oldu jip. Arka taraf kullandıkça oturdu ama ön taraf inmedi bir türlü. Bana denildiğine göre yaylar beklemekten kendini açmışlar. Gören herkes şaşırıyordu bu kadar yüksek Civic mi olur diye.

Alıntı ERTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gördügüm en güzel civiclerden maşallah kardeşim
    Eyvallah çok teşekkür ederim. 406'daki ses kadar alamasak da inceden sesimiz çıkıyor sayende.

Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haha son foto güzel olmuş, anneler en iyisini bilir. Maşallah aracınıza.
    Aynen öyle anne parmağı her yerde şart. Çok teşekkür ederim.

Alıntı serkanaygün Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de konuyu merak edenlerdendim. Çok güzel araba gerçekten. Kazasız belasız
    Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için.

Alıntı zOnstyLe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Farları satmana cok sevindim Maşşallah cok tatlı yurt dısında olsak tayyara bak derdim o derece
    Farlar kullanım bakımından çok iyiydi ama ruhuna aykırı arabanın çok duramadı. Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için.

Alıntı meriç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah kazasız belasız kullan inşallah araç ile bütünleştin tekrar.
    Teşekkür ederim düşünceleriniz için ama tekrar bütünleşme konusunu anlamadım.

Alıntı tuzemen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah zevkle okudum araban çok güzel kazasız belasız
    Çok teşekkür ederim, amin cümlemize.

Alıntı Slmcnsl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah. Bende jant lastik uyumu dışında çok begendim kazasız belasız..
    Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için.
    Kışlık lastikleri kullanırken 185 taban çok cılız gösteriyordu arkayı. 205 taban ile arka taraf dolu dolu duruyor hoşuma gidiyor o duruşu. Önlere belki 195 gerekebilir ama çok fazla basmadığım için şuanlık bir problem oluşturmuyor.

sercanavcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ah ah her beyaz ek görüşümde pişman oluyorum aracımı sattığıma maşallah kardeşim çok güzel bakıosun aracına çok temiz maşallah arka sis hoşuma gitti senmi yaptın aldığındamı öyleydi

atakan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah son jantlarla daha iyi olmuş güle güle kullanın

Umut melek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah kardeşim araban çok güzel allah kazadan beladan nazardan korusun ... Bence jant lastik seciminde değişikliğe gitmelisin... Herşeyiyle emek harcanmış eski sahiplerinede maşallah diyelim eminim onlarda böyle güzel bakıp sana teslim ettiği kasasından duruyor aracın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah çok iyi
    Çok teşekkürler.

Alıntı sercanavcı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ah ah her beyaz ek görüşümde pişman oluyorum aracımı sattığıma maşallah kardeşim çok güzel bakıosun aracına çok temiz maşallah arka sis hoşuma gitti senmi yaptın aldığındamı öyleydi
    Ben de bazen satmayı düşünüyorum ama içinden bir ses çok pişman olacaksın yapma diyor. Bu arabanın vermiş olduğu keyif çok başka bir şey.
    Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için, arka sis aldığımda vardı.

Alıntı atakan67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah son jantlarla daha iyi olmuş güle güle kullanın
    Çok teşekkür ederim, en sonunda doğru yolu bulduk.

Alıntı Umut melek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah kardeşim araban çok güzel allah kazadan beladan nazardan korusun ... Bence jant lastik seciminde değişikliğe gitmelisin... Herşeyiyle emek harcanmış eski sahiplerinede maşallah diyelim eminim onlarda böyle güzel bakıp sana teslim ettiği kasasından duruyor aracın
    Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Çok şükür ele düşmüş bir araba değil ben de elimden geldiğince korumaya kollamaya çalışıyorum.
    Jant lastik derken nasıl bir değişiklik yapabilirim, var mı bir öneriniz? Tüm yorumlara açığım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fifteen bence bu arabaya nokta olur ...
    Özellikle bu ...

http://sahibinden.com/178585765

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fifteen bence bu arabaya nokta olur ...
    Özellikle bu ...

http://sahibinden.com/178585765
    Bu jantları ben de beğeniyorum ama bizim çamurluk içine sığmıyor sürtme yapıyor hem ön hem arka, çamurluklara işlem yaptırmam gerekir bu jantlar için. O işe de ben girmem.
    Bundan sonra jant değiştirirsem mf8 tarzı bir şeyler düşünürüm. Japon özünden uzaklaşmayalım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi arkadaşım da 90 kasa lude var o taktı gayet hoş durmuştu güzel tercih kardeşim beyaz arabadan bu tarz bi renk güzel durur

bskone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah allah kaza bela vermesin sonunda gördük arabanın geri kalan fotolarını

es026 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah böyle elden avuçtan para biriktirip araç kişiselleştirmek çok güzel oluyor fakat çok dikkat çekmeye başlıyor sat banacılar yüzünden bir bakmışsın araba satılmış. Verdiğin emeği getirttiğin parçaların değerini bir tek sen iyi biliyorsun. Neyse çok uzattım kazasız belasız cezasız binmen dileklerimle..

ardaydn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah kardeşim prof fotoğrafları hak ediyor mercekli farları satarak en iyisini yapmışın orjinal her zaman güzeldir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi arkadaşım da 90 kasa lude var o taktı gayet hoş durmuştu güzel tercih kardeşim beyaz arabadan bu tarz bi renk güzel durur

[/url]
    Evet demek istediğim jant bunlardı, eğer olursa böyle bir şey düşünebilirim. Hayırlısı bakalım şuan elde avuçta bir şey kalmadı.

Alıntı bskone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah allah kaza bela vermesin sonunda gördük arabanın geri kalan fotolarını
    Herkes bunu diyor bu kadar merak edildiğini bilmiyordum. Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

Alıntı es026 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah böyle elden avuçtan para biriktirip araç kişiselleştirmek çok güzel oluyor fakat çok dikkat çekmeye başlıyor sat banacılar yüzünden bir bakmışsın araba satılmış. Verdiğin emeği getirttiğin parçaların değerini bir tek sen iyi biliyorsun. Neyse çok uzattım kazasız belasız cezasız binmen dileklerimle..
    Kesinlikle öyle, sadece parayı bastırıp almak ile de bitmiyor iş. Sırf o koltukları taktırmak için yaşadığım çileleri ettiğim kavgaları bir ben bilirim. Bu kadar emekten sonra böyle güzel yorumlar almak da insanın hoşuna gidiyor. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

Alıntı ardaydn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah kardeşim prof fotoğrafları hak ediyor mercekli farları satarak en iyisini yapmışın orjinal her zaman güzeldir
    Eyvallah kardeşim Allah razı olsun. Bence de gerekiyor böyle yarım yamalak fotoğraflarla olacak iş değil. Bulursak birini neden olmasın.
    Özellikle geceleri kullanırken farları aramıyor değilim yalan yok, ama yine de bu şekilde daha güzel. Oem candır.

ardaydn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eyvallah kardeşim Allah razı olsun. Bence de gerekiyor böyle yarım yamalak fotoğraflarla olacak iş değil. Bulursak birini neden olmasın.
    Özellikle geceleri kullanırken farları aramıyor değilim yalan yok, ama yine de bu şekilde daha güzel. Oem candır.
    Bende orjinal aydınlatmadan şikayetçiyim ama her güzelin bi kusuru olsun yapacak bişey yok

41AF101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah kardeşim macun güzeli civic ler bu kasadan bizi soğutmuştu ama senin arabanın maşallah i var ciddi anlamda temiz , yapılan eklemeler yerinde ve kaliteli malzemeler olmuş
    1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ

BuğraTuna34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Avatarda hep görüyordum nasıl bir şey olduğunu merak ediyordum. Maşallah apaçi civiclerden bayağı bayağı farklı ve güzel olmuş

Cambaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MaşAllah çok güzel ilerlemişsiniz başarılı bi araç çıkmış ortaya emeğinize sağlık.

MelihTurhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim tekrardan hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin anlatımın çok güzel olmuş darısı bizim gibi ek kasa severlere inşAllah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ardaydn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende orjinal aydınlatmadan şikayetçiyim ama her güzelin bi kusuru olsun yapacak bişey yok
    Aynen öyle. Tek kusuru bu olsun meretin.

Alıntı 41AF101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah kardeşim macun güzeli civic ler bu kasadan bizi soğutmuştu ama senin arabanın maşallah i var ciddi anlamda temiz , yapılan eklemeler yerinde ve kaliteli malzemeler olmuş
    Eyvallah çok teşekkür ederim iyi düşüncelerin için, elimizden geldiğinde doğru şeyler yapmaya çalışıyoruz.

Alıntı BuğraTuna34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Avatarda hep görüyordum nasıl bir şey olduğunu merak ediyordum. Maşallah apaçi civiclerden bayağı bayağı farklı ve güzel olmuş
    Çok teşekkür ederim iyi yorumlarınız için. Elimizden geldiğinde sıradan olmasın abartı olmasın diye uğraştık ortaya böyle bir şey çıktı.

Alıntı Cambaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    MaşAllah çok güzel ilerlemişsiniz başarılı bi araç çıkmış ortaya emeğinize sağlık.
    Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.

Alıntı MelihTurhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim tekrardan hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin anlatımın çok güzel olmuş darısı bizim gibi ek kasa severlere inşAllah
    Eyvallah kardeşim çok teşekkür ederim. İnşallah bakalım ek çok başka bir duygu kesinlikle tatmalısın. Allah daha iyisini versin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)