Sonunda beklenilen konu açılmışÖncelikle maşallah aracın çok güzel güle güle kullan. Arkadaşların söylediği gibi arabanı görünce kendini Japonya'da hissediyor insan
Diğerlerinden farklı olması göze hoş geliyor kazasız belasız sürüşler dilerim.
Sonunda beklenilen konu açılmışÖncelikle maşallah aracın çok güzel güle güle kullan. Arkadaşların söylediği gibi arabanı görünce kendini Japonya'da hissediyor insan
Diğerlerinden farklı olması göze hoş geliyor kazasız belasız sürüşler dilerim.
* Clio sport * Clio sport * Volkswagen Polo * 218 Coupe 1.8 dohc * Megane Coupe * Honda Civic 1.4 iS * Honda Civic 1.6 İES * Opel Vectra * Audi A3 hatchback * Honda Civic 1.4 iS *
maşallah kazasız belasızyorumların hepsini okumadım belki söylenmiştir kaputtaki honda logo su çıksa nasıl olur biraz da solmuş sanırım o logo
maşallah tekrar
Maşallah kardeşim emeğine cebine zevkine sağlık, keyifle okudum valla Allah kaza bela göstermesin![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Bu kadar merak edildiğini bilmiyordum. Beklentileri karşılayabildiysem ne mutlu.
Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için. Kimse söylemedi şimdiye kadar logoyu fakat gerçekten solduğundan sökmek zorunda kaldım yenisini alırım diye, yenisine de fırsat kalmadı şuan bu şekilde araç. Böyle de burunsuzmuş gibi geliyor alışamadım bir türlü;
Allah razı olsun abicim, senden de bu yorumu aldıysak tamamdır.![]()
Bu arada ne zamandır teyp konusunda kararsızdım. Asıl amacım ek9 konsol koyup double yerleştirmekti. Aracın dışını yaptık içi de eksik kalmasın. Fakat konsol için torpido altı işlem gerektiğinden gönlüm el vermedi kesip biçmeye, o hayalim yarıda kaldı maalsef. Fakat araca bir teyp gerekiyordu. iPhone kullanıcısı olduğumdan ve genelde radyo dinlemediğimden telefon ile uyumlu olmaylıydı. Bir taraftan aux kablosu diğer taraftan dock kablosu ile içeride trajikomik bir görüntü vardı. Ve en sonunda amacıma ulaştım.
Ürünün ismi Oxygen Car Audio olarak geçiyor, Oxygen markasının yapmış olduğu tamamen iPhone destekli bir teyp. Bu ürün ile hem şarj işini çözdük, hem müzik işimizi çözdük, hem araç içi telefon görüşmesi imkanımız oldu. Ayrıca ürünün kendi radyo arayüz yazılımını indirerek radyodan da mahrum kalmıyorsunuz. Ve benim için asıl konu, görüntü. Hem kablo karmaşasından kurtulduk, hem de konsolda şık bir bütünlük sağlandı. Eğer benim gibi bakkala giderken bile telefonu bağlıyorsanız, kablo karmaşasından sıkıldıysanız şiddetle tavsiye edeceğim bir ürün.
Daha fazla uzatmadan hemen fotoğraflara geçeyim;
![]()
Çok teşekkür ederim iyi düşünceleriniz için.
Benim kullandığım teyp sadece standart dock çıkışı olan ürünlerde uyumlu, lighting çıkışa sahip 5, 5s'lerde maalesef uyumlu değil. Ki uyumlu olsa da boyutundan dolayı oturmaz. Ama sırf şu görüntü için arabaya özel bir iPod touch alıp kullanılır.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim düşünceleriniz için.![]()
Maşallah eldeki imkanlarla gayet güzel olmuş.
Raceland coiller nasıl? memnunmusun? sekme vurma falan yapıyor mu?
00' Civic 1.6IES
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim.
Te37 konusunda jant kriterinde bana en yakın olan bu model olduğu için tercihimi bu şekilde kullandım. Çıkarsa karşıma başka hoşuma gidecek bir jant neden olmasın?
Sizin önereceğiniz bir jant modeli varsa onu da değerlendirebilirim.
Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için.
Coilover'larımdan çok memnunum. herhangi bir sekme vurma problemi kesinlikle yok. Tek dezavantaj olarak sayabileceğimiz şey fazla basmıyor. Beyaz jantlarla olan fotoğraflarda en dipte önler. Benim için zaten ideali bu olduğu için zaten ben de bu seviyede bırakacaktım o yüzden bir problem yok. En dipte kullandım tüm kış, hiçbir problem yapmadı çok şükür. Şuan biraz daha yukarıda herhangi bir problemi yok. Fiyat/performans olarak bence çok iyi bir ürün.
Kardeşim maşallah çok güzel ve farklı duruyor sanırım 2 ay öncesine kadar senin arabandı başka istanbulda böyle yoksa göztepe tarafında e5de gördüm canlısı çok daha iyi![]()
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Ben de zorunlu kalmadıkça toplu taşımayı tercih ediyorum, İstanbul gerçekten sıkıntı.
Çok teşekkür ederim, aynen teyp konusunda her geçen gün tekrardan iyi ki almışım diyorum.
Aracınız kadar anlatımınızda çok güzeldi.Okurken dalmışım,bitince kendime geldim.Kazasız,belasız İNŞAALLAH.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)