User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
66 sonuçtan 58 ile 66 arası

Konu: Seven's ek9 -Dikkat Yoğun Fotoğraf İçerir.-

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah kardesım kazasız belasız

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alphaville Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracınız kadar anlatımınızda çok güzeldi.Okurken dalmışım,bitince kendime geldim.Kazasız,belasız İNŞAALLAH.
    Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Allah razı olsun.

Alıntı sinanbaysal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masallah kardesım kazasız belasız
    Çok teşekkürler, Allah razı olsun.

Kaput logosuz haline bir türlü alışamadım. Görenlerin çoğu olumlu yönde yorum yapıyor ama ben alışamadım.

mhmtyyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maş. kazasız cezasız günlerde kulan
    Yok mu ya şöyle ucuz araba alabileceğimiz bir yer...

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ah şu jantlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye giriş yapmak istiyorum. Ne kadar uğraştığımı/zı bi sen bilirsin sonunda amaca ulaştık kanki araban cok güzel herdefasında söylerim biliyosun MAŞALLAH. ön logoya gelince, o konuda güzel bi önerim var özelden konusalım onu yakın zamanda greenle fotolarını da ceker koyarız buraya şimdiden rez

crisis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada ne zamandır teyp konusunda kararsızdım. Asıl amacım ek9 konsol koyup double yerleştirmekti. Aracın dışını yaptık içi de eksik kalmasın. Fakat konsol için torpido altı işlem gerektiğinden gönlüm el vermedi kesip biçmeye, o hayalim yarıda kaldı maalsef. Fakat araca bir teyp gerekiyordu. iPhone kullanıcısı olduğumdan ve genelde radyo dinlemediğimden telefon ile uyumlu olmaylıydı. Bir taraftan aux kablosu diğer taraftan dock kablosu ile içeride trajikomik bir görüntü vardı. Ve en sonunda amacıma ulaştım.
    Ürünün ismi Oxygen Car Audio olarak geçiyor, Oxygen markasının yapmış olduğu tamamen iPhone destekli bir teyp. Bu ürün ile hem şarj işini çözdük, hem müzik işimizi çözdük, hem araç içi telefon görüşmesi imkanımız oldu. Ayrıca ürünün kendi radyo arayüz yazılımını indirerek radyodan da mahrum kalmıyorsunuz. Ve benim için asıl konu, görüntü. Hem kablo karmaşasından kurtulduk, hem de konsolda şık bir bütünlük sağlandı. Eğer benim gibi bakkala giderken bile telefonu bağlıyorsanız, kablo karmaşasından sıkıldıysanız şiddetle tavsiye edeceğim bir ürün.
    Daha fazla uzatmadan hemen fotoğraflara geçeyim;

bunun android telefonlar veya universal bir versiyonu varmı bide anfi çıkışı falan varmı ses kalitesi nasıl çok dikkatimi çekti

cusse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harikaymış,boşda duran 3gs'i teyp olarak kullanalım,nekadara nerden temin ettiniz acaba çok yakışmış,gülegüle kullanın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı crisis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunun android telefonlar veya universal bir versiyonu varmı bide anfi çıkışı falan varmı ses kalitesi nasıl çok dikkatimi çekti
    Android için şimdilik bir şey görmedim, ki android cihazlarda çeşit çok fazla olduğundan uyumlu olması zor gibi.
    Arkasında kendi ses çıkışları var, ben kendi amfim ile kullanıyorum. Müsait bir zamanımda arka çıkışlarının fotoğrafını koyarım. Kalite olarak çok memnunum. Zaten oxygen markasının bir ürünü kalite konusunda problem olacağını sanmam.

Alıntı cusse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Harikaymış,boşda duran 3gs'i teyp olarak kullanalım,nekadara nerden temin ettiniz acaba çok yakışmış,gülegüle kullanın...
    Çok teşekkür ederim. Aynen kenarda duran 3'leri Yada touchları kullanmak için çok güzel bir fırsat. Temin konusunda tanıdık vasıtası ile aldım fakat sahibinden'de ilanı olması gerek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Agah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ah şu jantlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye giriş yapmak istiyorum. Ne kadar uğraştığımı/zı bi sen bilirsin sonunda amaca ulaştık kanki araban cok güzel herdefasında söylerim biliyosun MAŞALLAH. ön logoya gelince, o konuda güzel bi önerim var özelden konusalım onu yakın zamanda greenle fotolarını da ceker koyarız buraya şimdiden rez

Az başının etini yemedim satılık sarı BBS var diye. Eyvallah bro Allah razı olsun bizde plan bitmez. Konuşalım logo işini de.

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Az başının etini yemedim satılık sarı BBS var diye. Eyvallah bro Allah razı olsun bizde plan bitmez. Konuşalım logo işini de.
    cümlemizden kanka şöyle de bi anımız var bak 1.5 sene öncesinden

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)