User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
49 sonuçtan 39 ile 49 arası

Konu: 1992 bmw 525İ (e34)

M50B25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ysnaiwa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın Aracın sağa sola kaymasıyla ilgili akılma gelen bişey var, defransiyel braketi ve kollarını konrol etmenizi öneririm bi arkadaşım arka tekeri kaldırıma vurmuştu araba alakasız gidiyordu düz gitmiyordu. Kollardan birisini eğmişti düzeltince kendine geldi 4 tekere rot ayarı yapıldı. Belki yer değil ama yakıt durumu nasıl vanos var mı?
    Tamamen kontrol kaybı değil de yolda giderken alakasız bir şekilde sola kayıyor. Özellikle gazlayınca oluyor. Dün akşam bayağı hızlıydım, ara hızlanmada gaza yüklenince yine sola kaydı ve korktum. Söylediğiniz yere baktıracağım büyük ihtimal onunla alakalı.

Vanoslu değil düz. Yakıtı tam olarak ölçmedim. Şuan heves durumları olduğundan pek bakmadım Arabayı aldığım gün 100 tl benzin ve lpg tankını 115 tlye fulledim. İçinde daha gaz varmış. Ankara'dan pendik'e ortalama 140 km hızda yaklaşık 120 tl gaz yaktı. Ama bu kaba hesap. Bu zamana kadar tam olarak ölçmedim. Gazlayınca çok yakıyor ama sakin kullanımda fazla yakmıyor. Şuan alışma evresindeyim. Tam olarak cevap veremediğim için kusura bakmayın. Çok çok teşekkürler.

MCC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mükemmel bir araç kazasız belasız inşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Throwing star gördüm geçen hafta b çıkmacıda haftasonu uğrar takım olarak varsa size bilgi veririm ... kazasız belasız bu arada

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Throwing ile nokta olur kazasız belasız maşallah
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MCC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mükemmel bir araç kazasız belasız inşallah
    Çok teşekkürler. Hep birlikte inşallah.

Alıntı orkuteren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Throwing star gördüm geçen hafta b çıkmacıda haftasonu uğrar takım olarak varsa size bilgi veririm ... kazasız belasız bu arada
    Rica etsem fiyat alır mısınız? Tamir durumunu falan da öğrenirseniz çok sevinirim. Çok çok teşekkürler, cümleten kazasız belasız inşallah

Alıntı Risendark Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Throwing ile nokta olur kazasız belasız maşallah
    Nasipse son kararım throwing stars inşallah Çok teşekkürler, rabbim size de kaza bela göstermesin inşallah

Orhun1907fb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post nkrktryrsa

Masallah icide disi kadar temiz.Bu e34 lerin cogunda goguslukte cam acma modullerinin orda hep sacmama sapan islemler var genelde ilk kez boyle duzgununu gordum , tabi illaki piyasada da boyle duzgunleri de vardir.

Bu kayma olayina gelince tahmini olarak benim soyleyecegim sey olmayabilir ancak sert kullanimda asfaltta epey ezilmis yani kaygana yakinsa Maximum tork devrinde gercekten araci cizgisinde tutmak zor olabiliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Orhun1907fb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masallah icide disi kadar temiz.Bu e34 lerin cogunda goguslukte cam acma modullerinin orda hep sacmama sapan islemler var genelde ilk kez boyle duzgununu gordum , tabi illaki piyasada da boyle duzgunleri de vardir.

Bu kayma olayina gelince tahmini olarak benim soyleyecegim sey olmayabilir ancak sert kullanimda asfaltta epey ezilmis yani kaygana yakinsa Maximum tork devrinde gercekten araci cizgisinde tutmak zor olabiliyor.
    Önceki sahipleri aracı titizlikle korumuşlar. Göğüsteki telefon yuvası biraz göz tırmalıyor, vidalamışlar. Vida deliği kalacağına sökmeyeyim dedim. Piyasada daha dolu olanları da var ama temiz dolu araba bulmak ta mesele. Bulunca da fiyat ne durumda olur o da apayrı mevzu. En önemli 3 özelliği (Sunroof-klima-düz şanzuman) barındırdığı için, nasıl olsa komple m paket yapacağım diye düşünmeden aldım. Şimdiyse orijinalliğini pek bozmak istemiyorum. Bunu almadan önce daha dolu olanlara bakıyordum ama temiz göremedim. İllaki dolu ve temiz vardır ama pek satılacak araçlar olmadığından bulması da güç.

Kayma meselesi üzerinde biraz daha düşündüm. ***** araba şuan leylek spec Önü çok yüksek, yay takımı istiyor. Direksiyon pompası da bakım istiyor çünkü sertleştiğini görmedim daha artı asfalt özellikleri de birleşince böyle bir durum ortaya çıkıyor. Her ihtimale karşı defransiyel braketi de kontrol edilecek. Uygun zamanı denk getirince yaptığım tüm işlemleri burada paylaşacağım. Çok teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba, panzerle birlikte iki yılı devirdik, bu süre içerisinde biraz değişiklikler oldu. Görünüm iyileştirildi,kafa iyi görünmüyordu söküp tekrar topladım.recaro deri koltuk takımı ve orijinal jantlar takıldı. Alpina jant takmıştım fakat söktüm en iyisi orijinal. Panzerle birlikteliğimiz devam etmekte. Orijinalde bagaj yazisi yoktu 525i yazısı eklendi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba, panzerle birlikte iki yılı devirdik, bu süre içerisinde biraz değişiklikler oldu. Görünüm iyileştirildi,kafa iyi görünmüyordu söküp tekrar topladım.recaro deri koltuk takımı ve orijinal jantlar takıldı. Alpina jant takmıştım fakat söktüm en iyisi orijinal. Panzerle birlikteliğimiz devam etmekte.

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orjinal abi, her türlü orjinal...

Maşallah.. Görüntü süper ama, bir yandan throwing star arayın bence. Görüntüden sıkıldığınızda elinizin altında olmasında fayda var

Throwing star gelmeycekse, TR siz koca harfli plaka ve krom plakalık ister

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Throwing degil de en fazla business jant takarim 16 inç. Throwlar yanında m tampon ister. Plakaya el atmayi cok dusundum artik vakti geldi. Tesekkurler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)