maşallah merak ettim bu aracın fabrika çıkışı turbosu varmıydı
Maşallah rengi çok güzel, kazasız belasız sürüşler![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Araçdaki motor modifikasyonu listesini ve alınan gücü de belirtirseniz daha iyi olur bizler için.
Instagram: mutusgarage
maş. bu araç ilk alındıgı gün nasıldı şimdi nasıl gerçekten hakkını vermişsin bu aada video da bekliyoruz![]()
Yok mu ya şöyle ucuz araba alabileceğimiz bir yer...
Sade güzellik muhteşem duruyor. Allah kaza bela vermesin.
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
teşekkürler.
sağolasın teşekkürler.
araç fabrika çıkışı turbosu yok 1.6 atmosferik 100 hp.
teşekkürler. kaput altı resmi malesef çekmedik.
müsait bir zamanda listeyi yazarım.
teşekkürler. emeğimizin karşılığı aldık allaha şükür. videoda hazırlancak aklımda
teşekkürler..
sağolun resimler için tekrar İnanç Ceylana ben teşekkür ederim.
sağolasın.
maşallah araç çok iyi sadece arka tarafta ufak tefek değişiklik yapılsa 10 üzerinden 10 olacak (stop lambası,spolier vb.)
BA 830 Civic Eg Sİ
RS 297 Megan Coupe F7R
NH 473 Vw Golf 5 Midline
AR 544 Vw Golf 7 R-Line
maşallah güzel görünüyor, kazasız belasız, hızlı haliyle çekilmiş videosu mevcut mu?
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Öncelikle maşallah. Aracınız st170 i andırdı bana oldukça yakışıklı olmuş. Videolarını bende merak ediyorum. Umarım sağlıklı bir biçimde keyifle kullanırsınız.
Benimde hep hayalim mk1 rs replikası yapmak aslında 2.0 sport trendler sanırım böyle düşük basınçlı bir turbo uygulaması ile keyifli olabilir. Ufkumu açtı projeniz...![]()
Maşallah fakat motor fotosu eksik![]()
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
E bu çok güzellllll nabacaz şimdi![]()
![]()
![]()
maşallah gerçekten çok hoşuma gitti aracınız
kazasız belasız günlerde kullanın.
Özellikle ön tampon çok hoşuma gitti. Araçta tek gözümü tırmalayan jant oldu. Tabi ki sizin tercihiniz kazasız-belasız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)