Hayirli olsun
Hayirli olsun
Güncellere devam
Audiden kalma ses sistemimi taktırdım ön kapılardaki orijinal blaupunktları arkaya taktım önlere daha öncede kullanıp memnun kaldığım alpine aldım taktım amfiye bağladık ses şuan için bana yeterli daha net ve yüksekte kaliteli ses için teyp değişmek gerekli onuda hem orijinallik açısından hemde direksiyondan kumandanın iptal olmaması için düşünmüyorum şuanlık.
![]()
Cüneyt 'im tekrardan hayırlı olsun , kazasız belasız güzel günlerde kullan hep.
Renault Sport bir araca sahip olmadan asla ne demek istediğimizi anlıyamazdın , güzel bir araba aldın artık ''Rs candır'' ile ne demek istediğimizi anlamışsındır
Şunuda belirtmekte fayda var her Clio Rs cinin kaderinde bir Megane Rs vardır![]()
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
Yanıyorsun Fuat abi cıstak cıstak specMaşallah
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Maşallah, nadir kalanlardan diye biliyorum, kazasız belasız, bu arada tüm marka ve modellere orijinal kol kumandasını kullanabilmek için aparat yapan bir arkadaş vardı, ben oem teybi çıkartıp aftermarket koydum ve bu arkadaş bana yapılan işe göre cüzi bir miktara oem kumanda kolunu aktif edecek aparatı gönderdi.
Maşallah. Ağız tadıyla binmek nasip olsun.
Korkaklar sık sık ölür, cesurun ölümü bir defadır.
instagram: harunsarikamis
Sticker - Ayak aydınlatma çalışmamız ve birkaç resim günceliSticker için Mehmet Ali Dinç'e teşekkürler..
French Kiss
Maşallahı esirgemeyelim arkadaşlar![]()
Hayırlısı olsun gercekten bilinen ve nadir temizlikteki bir rs allah kaza bela vermesin
Kızdırma Pilotu Yırtar kilotu
#206 XS -- #RENAULT SPORT 1.6 -- #CLİO RS 172 -- # PEUGEOT 207 1.4 HDİ-- CORSA 1.7 DTI --
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)