Adaş bostancı sanayide Emirhan oto var. Biz hep orayla çalışıyoruz. Bir tane doblo bir tanede caravelle toplattık. Artı kendi araçlarımın, ailenin arabalarının işlerini hep oraya yaptırıyorum. Hepte memmun kalıyoruz.. İstersen bir görüşürsünüz, konuşursun fiyat alırsın.
Klips örneği çıkartıp sanayiden bol miktarda almak lazım.![]()
Adaş olmadı birlikte gider konuşuruz müsait olduğumuz bir an. Hafta içi çalıştığımdan dolayı cumartesi günü falan bir bakmak lazım. Bakalım neler söyleyecekler.
Hocam uydurucağım bir şekilde.Tek eksiğimiz bu, bunuda hızlıca halledeceğiz.
Düşünmek ve araştırmakla olmayacağını anlar anlamaz arabaya indim ve başladım sökmeye. İlk başta korka korka sökerken bir baktım hepsini sökmüşüm.Yaklaşık 45 dakikada arka kısmı tamamen sökmüştüm. 23 yaşındaki plastiklerin kırılmasından korkarken esnekliğini kaybetmemiş olması ve kırılmadan çıkmış olması beni çok sevindirdi.
''BERKİN'' kullanıcı isimli berkin kardeşim bana çok yakın oturduğu için hemen geldi. Getirmiş olduğu olduğu ice tea eşliğinde hoş sohbette bulunduk. Yardımı sayesinde tüm çıkan parçaları yükledik ve Sahrayicedid oto parkta görtüdük. Dönerken azda olsa gazladık ve test ettik ses gerçekten yok olmuştur. Bir tek bagaj kapağının sesi kalmıştı. Sanırım fitili değiştirirsem oda yok olacak. Çok konuştum birazda resimler.
Kırık olan orta kapak kulakları
Başlıyoruz
Anfimizde söküldü ve bir daha takılmayacak sanırım.
Yüklendik gidiyoruz garaja.
Garajda yerlerini aldı parçalarımız, umarım kısa süre orada kalırlar.
Birazda temizlik.
Şimdilik bu kadar arkadaşlar. Arka tarafı komple yalıtım yapacağım en kısa sürede.
Arka koltuk yerine aşağıdaki gibi birşeyler yapmayı planlıyorum. Sizce nasıl olur? Kim yapar?
Yorumlarını bekliyorum, tabi yardımlarınızıda
Teşekkürler.
fotolar geç açıldı ama aracı görünce anlattığı kadar varmış dedim
iyi günlerde kullan.
Fiat's Are Faster Than You Think!
Buğra tekrardan maşallah kardeşim fotoğraflardan daha diri daha güzel araban var,ufak tefek değişimlerle daha güzel olcaktır eminim![]()
severek okudum konuyu, zamanında aynı bu şekilde bende kendi crx'imi sökmüştüm, bir haftada 2 kg verdiğimi bilirim yaz sıcağında sök temizle tak işlerindebu zamanların tadını çıkar sana tavsiyem, emek verip binip gezmek gibisi yok, maaşallah çok güzel araban
![]()
CAN CEYLAN
Kardeşim çok teşekkür ederim.Artık parça yardımlarınla yavaş yavaş daha güzel hale gelecektir. Yaza kadar herşeyi bitirmiş oluruz.
Teşekkür ederim, rex'imle uğraşmayı çok seviyorum. Her uğraştan sonra binip gezmek daha zevkli oluyor.Konunun devamını gerçekleştireceğim inşallah yavaş yavaş. Sökümden sonraki aşama yalıtım olacak.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)