Buğra kardeşim, kusura bakma böyle bi evlat lazımdı bana da.İşin şakası hoş sohbetin, ilgin alakan için teşekkürler. Furkan ve diğer arkadaşa da selamlar. Sağsalim geldik ve kapalı garajımıza çektik. Maddi sıkıntı olmadıktan sonra ömür boyu benle inşallah. Devamı gelecek.
![]()
Drive to win!
Konu hiç olmasın, tadımlık bi kaç foto paylaşalım. Sonax şampuanla yıkanmış hali. Pasta, cila, wax, nano yok. İp4 çekimi.
![]()
Drive to win!
sokuyorsun takılıyorsun yapıyorsun bırseyler![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Teşekkürler. Bakım zamanı geldi, kapalı garajda üstü örtülü biçimde inzivadayız. Japonya ve ingiltereden parça siparişleri verildi. Yeni yüzümüz yakında.![]()
Drive to win!
Dervirdaimden tut, buji, buji kablosu, motor kulakları, şanzıman kulakları, tüm contalar, kayışlar, klipsler, depo marka olan sağ tampon sinyalinin oemi, oem radyatör, tüm motor içi borular, yağ pompası, benzin pompası, gaz teli, volan, baskı balata, vs vs çok detay var buğracım. Benzin deposu falanda söküldü. Belki ciddi bi projeye de girişebilirim. Kupayı komple ayırıp kumlamaya verip 0'dan toplamak gibi. Nakit sıkıntı değil de, zaman çok sıkıntı. Acelem yok, ömrümüzün yettiğince bakıcaz rex'e.![]()
Drive to win!
İki tarafa da hayırlı olsun , Güle güle kullanın. Kazasız belasız![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Tabiiki kardeşim, müsait bi anda denk gelmek lazım. Aldığımdan bugüne kadar hergün enaz 4-5 saat uğraş veriyoruz. Yukarıdaki yazılı bakımları anca bugün tamamlandı. Ufak tefek, çıtır işler kaldı. Detailing çalışmalarından sonra memnuniyetle.
Drive to win!
Kanka durum nedir? Gelişme var mı?![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)