Bana değil orantese sormak Lazım deneme talebi gelipte denemediyse . Ama benim tanıdığım tüm vteclerle denedi. Hangi arabayı Yada Kişiyi kastediyorsun bilmiyorum ama söyleyin deneyin , ben oraya gördüğümü yazdım varsa daha hızlı aynı speclerde vtec gelir dener. Arabanın geçmişine Yada suan ki kozmetiğine aldanma speclerine göre cok iyi yürüyor .yiğidi öldür Hakk'ını yeme derim ben Ankara küçük bir avuç civata için kalp kırmaya gerek yok yüzyüze bakacaz hepimiz çünkü iyi aksamlar
Takibin ve iyi dileklerin için teşekkür ederimkozmetik açıdan bi kaç eksigim var ama bu aralar pek vakit ayıramıyorum yogunluktan dolayı ama en kısa zamanda tamamlayacagım. Stoplarım evde bekliyor fakat stoplar çok sevdiğim birisi tarafından hediye oldugu icin bir süre daha böyle kalıcak
![]()
ayrıca hepinize tek tek teşekkür ederim. Allah daha iyilerini size nasip etsin.
Ağız tadıyla binmek nasip olsun. Maşallah.
Korkaklar sık sık ölür, cesurun ölümü bir defadır.
instagram: harunsarikamis
İş yerim ivedikte evimde Batıkent Çakır'larda eve giderken eşimle bir akşam yine ivedikte gördüm sanki. Rengi çok moden Çelik gri ve beyaz hep hoşuma gitmiştir. Tek eleştirim panjurdski i-vtec yazısı. Maşallah siyah prelude görürsen sellektör atman yeterli tanışmış oluruz.
06 ZON 32 91 Crx Satıldı
06 YA 1000 89 Crx Satıldı
06 YA 1000 G4 Prelude 2.0 MT Satıldı
06 TM 495 G5 Prelude 2.2 VTI
06 TUM 42 G5 Accord Coupe 2.2 IES
__oNuR__
VTI candır, hayırlısı olsun, güle güle kullanın...![]()
Yaşam tarzı gibi araç kullanmanında bi tarzı var. Kişisine göre değişir. Bu bize yanlış gözüksede sert sekilde insanların yüzüne vurmak daha büyük yanlış olur.. Videoda kullanan kişi konuyu acan kişi değil. Kullanan kişiylede görüştüm. Oda haklı mal onun kim ne karışır ister yakar ister atar.
Kısaca bize düşen Maşallah, Allah kaza bela vermesin, ağız tadıyla keyif alarak binmeyi nasip etsin demektir...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)