Kazasız belasız ıyı gunlerde kullanın
aynalar su an ne renk kırmızı parlak olursa sanki daha iyi olur![]()
Kazasız belasız ıyı gunlerde kullanın
aynalar su an ne renk kırmızı parlak olursa sanki daha iyi olur![]()
maşallah jantlar bu araba için üretilmiş çok yakışıyor.
powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
Allah kaza bela vermesin, tam tadında, maşallah.![]()
Masallah araciniza siyah rc guzel duruyor valla , bir sorum olucak motordaki beyaz borulari izmirde sanirim biri yapiyordu farkli mlzeme konusu vardi hatta , faydasini gordunuzmu ne gibi eksi arti var islemde
teşekkür ederim borular ozel bir made ile yüksek basınçlı ısı tabancası yardımıyla kaplanıyor motor içindeki sıcağı boruların içine geçirmiyor iat 38 derece öğlen sıcağında gazlarken 27 derece olarak gosterıyor bu sıcaklığı 55-60 görenler var artısı bu eksisi ise beyaz kaplama olduğundan parmakla değdiğinde boruda iz yapıyor ben sıyaha boyadım boruları............ turbo manifoltda kaplanıyor ben yaza girerken manıfoldu ve turboyu kaplatmayı düşünüyorum istersen senı arkadaşla görüştüre bilirim sana daha sağlıklı yardımcı olur..........
maşallah kazasız belasız keşke stopların cam rengi kırmızı alsaydınız benim aracımda da var çok güzel ve çok farklı ama bende pişman oldum füme aldığıma kırmızı daha güzel duruyor![]()
Tesekkur ederim bilgi icin faydali oldugunu az cok okumustum ama kullanandan duymak daha iyi oldu suan yaptiracagim bir aracim ypk nilgi amacli sprdum kismet birgun isimiz dusertekrar masallah rc beyaz cok gorduk kirmizi da ayri ama siyah ciddi anlamda daha guzel duruyor kazasiz belasiz gunlerde kullanin .
maşallah aynı formunu koruyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)