Şuanki hali basık değil fazla arkadan 1.5 bakla kesik önden 4.5
Şimdi jant lastiği satıp cms40 jinyu alacam, önü çıtasız far panjur (turuncu sinyal) arkaya sarı sinyalli stop üste port bagaj atacam bu ay içinde nasipse.
Şuanki hali basık değil fazla arkadan 1.5 bakla kesik önden 4.5
Şimdi jant lastiği satıp cms40 jinyu alacam, önü çıtasız far panjur (turuncu sinyal) arkaya sarı sinyalli stop üste port bagaj atacam bu ay içinde nasipse.
Jant lastiği satabilsem slx janta l düzen olmaz cms40 jinyu arıyorum bulunca hemen l düzene geçecem.
![]()
Hayırlısıyla özümüze döndük![]()
Masallah kazasiz belasiz
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Sağ ol abi güzel dileklerin için.![]()
Şimdilik sadece bu fotoğrafları çektim araçta var bikaç eksik ön panjur'a nikelaj t arıyorum arka tofaş doğan slx yazılarını söktüm tampon altı boyalarıda sökülecek yan ayna boyaları.
![]()
Sağ olun![]()
Maşallah kardeşim böyle daha iyi olmuş emin ol, önünü de komple L yapınca daha iyi olur
Önünde ne eksik ? T arma panjurun üst çıtasını bordo yapacam tampon altı boyayı sökecem.
Bu hali çok güzel olmuşYapacaklarınıza ek olarak olarak bulabilirseniz orjinal sis ve ayna ile çok daha iyi olacaktır.
Farların panjurun değiştiği resmi görmemişim pardon, sislerin çıtalarınıda taksan güzel olur bence.
Sisler orijinal zaten mako çıtalarını kesmiştim şimdi çıta bulabilirsem tamamdır![]()
çıtalı çerçeveyi mi diyosn abi? bundada çıtalar vardı ben kesmiştim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)