User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
66 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: BMW e36 98 coupe ///cosmosschwarz metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı boramk4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk sahibi bayan olması lazım bendeki evraklarına bakmam lazım. Borusandan çıkan faturalarında bayan ismi geçiyor ama dilerseniz tekrar sizin için karıştırabilirim evrakları isterseniz. mesajda gecen isim 4. sahibi 3. sahibi zaten çok kısa süre kullanmış.
    Yok hocam zahmet etme bosuna plaka bahsettigim arabayla ayni cunku sadece sonundaki rakami tam hatirlayamadim. Birde plakadaki harfler annesinin isminin ve soyadlarinin bas harfiydi : ) Eger o arabaysa yola ciktiginda parmakla gosterilen bir arabaydi hos hala oyle bir kasa bunlar.. Diger sahiplerini bilmem ama cokta titiz kullaniliyordu. Garajdan cikarmiyordu desem yeridir : )

boramk4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı noelbaba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok hocam zahmet etme bosuna plaka bahsettigim arabayla ayni cunku sadece sonundaki rakami tam hatirlayamadim. Birde plakadaki harfler annesinin isminin ve soyadlarinin bas harfiydi : ) Eger o arabaysa yola ciktiginda parmakla gosterilen bir arabaydi hos hala oyle bir kasa bunlar.. Diger sahiplerini bilmem ama cokta titiz kullaniliyordu. Garajdan cikarmiyordu desem yeridir : )
    hocam ilk sahibidemi garajdan çıkarmıyordu yanlış anlamadım demi yani araç fabrikadan çıktığından beri hep bilinçli ellerdemi kullanılmış oluyor
    ?

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun çok orjinal çok güzel duruyor maşallah
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı boramk4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam ilk sahibidemi garajdan çıkarmıyordu yanlış anlamadım demi yani araç fabrikadan çıktığından beri hep bilinçli ellerdemi kullanılmış oluyor
    ?
    Aynen hocam bilincli elden cikmis oluyor tabi dedigim gibi eyer bahsettigim araba buysa.. Ayni apartmanda oturuyorduk oradan biliyorum iyide arkadasimdi : ) Emin olmak icin ilk sahibi olan bayanin isminin ilk harfi ile soyadinin ilk harfini plaka ile karsilastir tutyorsa araba odur.. Sondaki rakamlari hatirlayabilsem kesin konusacagim da hatirlayamadim .. Ama bahsettigim arabanin arkasinda ince spoiler vardi siparis uzerine gelmisti hatta..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi tr ye giren ilk e36lardan biri yazmışsın ama, bu pek mumkun degil sanırsam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uniquel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi tr ye giren ilk e36lardan biri yazmışsın ama, bu pek mumkun degil sanırsam.

Valla olabilir o konuda iddada bulunamam : ) Ama anlata anlata bitiremedigi birseyler vardi. Hatta bu forumda eski uyelerden manimillion da tanir kendisini. Hepimiz ayni binada otururduk.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşşallah çok güzel

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzel bir araç almışsınız, Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin, maşallah.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok temiz duruyor masallah
    çok teşekkürler

Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun çok orjinal çok güzel duruyor maşallah
    teşekkür ederim
    Alıntı keskinli_ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşşallah çok güzel
    teşekür ederim
    Alıntı Emre Ekrem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok güzel bir araç almışsınız, Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin, maşallah.
    teşekkür ederim amin cümlemizle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada son yaptığım tavan çalışmasının uygulama fotoğrafları 1. sayfanın sonundadır

guneyonural - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kocaman bir maşallah. Güle güle kullanın.

Doğa977 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah
    06 DG 977 / AlfaRomeo 159 JTDm
    06 AU 9180 / AlfaRomeo GT 2.0 JTS Selespeed
    06 BY 7881 / AlfaRomeo 147 1.6 TwinSpark

berkayoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç daha öncede bildiğim bir araçtı özellikle tavan döşemesi olarak nokta atışı yapmışsnız allah kaza bela vermesin

sasuuke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka tavan uygulaması çok güzel olmuş eline sağlık.Başka uygulama yapacağın zaman söyle elimizden geldiğince yardım ederiz
    Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karabüğün temizlerinden Allah kaza bela vermesin kardeşim. konuyu yeni gördüm

M50B25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah, E36 M3'ün bu kadar iyisine çok zor denk gelinir. Dolayısıyla geriye kozmetik şeylere harcama yapmak kalıyor. Orijinal tavan döşemesi böyle bir araba için en yakışanıydı. Kazasız belasız güle güle kullanın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guneyonural Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kocaman bir maşallah. Güle güle kullanın.
    Allah razı olsun hocam. Teşekkür ederim
    Alıntı Doğa977 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah
    Allah razı olsun
    Alıntı berkayoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç daha öncede bildiğim bir araçtı özellikle tavan döşemesi olarak nokta atışı yapmışsnız allah kaza bela vermesin
    evet zaten aracı ilk aldığımdada kafamda belli eksikler belirledim önceliğimi onlara verdim neredeyse bitti diyebilirim. artık ufak ufak artı özellikler icin parca toplamaya başladım diyebilirim
    Alıntı sasuuke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka tavan uygulaması çok güzel olmuş eline sağlık.Başka uygulama yapacağın zaman söyle elimizden geldiğince yardım ederiz
    teşekkür ederim dostum bundan sonra habersiz uygulama yapmam tamamdır
    Alıntı Mantaboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karabüğün temizlerinden Allah kaza bela vermesin kardeşim. konuyu yeni gördüm
    ooo kimler burdaymış amin kardeşim. Bi egzozumus olmadı bee ssenin gibi )
    Alıntı M50B25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah, E36 M3'ün bu kadar iyisine çok zor denk gelinir. Dolayısıyla geriye kozmetik şeylere harcama yapmak kalıyor. Orijinal tavan döşemesi böyle bir araba için en yakışanıydı. Kazasız belasız güle güle kullanın.
    Saolun hocam. araç m3 değil 320. orjinal mpaket. ben direk kozmetik başlamak yerine eksik gördüğüm yerleri tamamlayıyım dedim. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gögüs günceli dediğim gibi öncelik eksikleri gidermekti gögüsümüzde ufak bir çatlak vardı ve en çok kafama taktığım ve beni rahatsız eden bir kusurdu arabaya her binenin gözünün takıldığı bir noktaydı. yine Ankaradan ve temiz yalıtımı tam ayaklarında kusur olmayan gögüs bulduk. Getirdim şimdilik bir kaç foto koyucam. gögüsün iç kısmı gözüme karışık geldiğnden kendim dokunmıcam.Beklesin ilerde muhakkak bir cruisededır vs işi olduğunda hepsi bir seferde bilen bir kişi tarafından takılır mantığındayım o yüzden şuanda yeni gelen gögüs beklemede

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese merhabalar konuyu en son eski göğüsün fotoğrafları ile bırakmıştım nihayet birçok büyüğüm ile fikir alışverişinde bulunduktan sonra göğüsü yeniledik çok şükür bir ses yada dengesizlik yapan oturmayan yer olmadı. Gögüs acılmısken iceride havalandırmada olan ufak tefek calısmayan aksamlar elden gecırıldı. Klıma kazanın motor kısmına baglanan bolgenın ızolasyonu elden gecırıldı. Taban halısını sokmeyı cok ıstedım fakat. Fatih abinin konusundada gordugum gibi kolay değildi. Klima kazanını sökmeyi göze alamadık. Halıyı kaldırarak tahliye tapaları kontrol edildi fatih abiden gormustum bu konuyu kendısıne cok tesekkur edıyorum konularını takıp ederek kendıme yol cızdım dıyebılırım. Böylece aracın hertarafına neredeyse elim gitmiş oldu ve artık alıştım sahiplendim diyebilirim. yani herseyine hakimim diyebilirim.sonuc beni mutlu etti umarım sizleride mutlu eder. Daha sonra koltukları sokmusken taban halısını yıkadım fırcaladım halı paspaslarada aynı işlemi uyguladım. ***** havalar soguk kolay kurumaz yada nemli kalır dıye yıkamacı arkadasımdan rıca ettım. cekme makınesıyle cekıp nemını alana kadar kısa surelı ahtopota bıraktık.sımdılık bunları atıyorum meguaırsın derı temızlık seetını aldım onunlada derı ve pandızotları uygun bır zamanımda temızledıkten sonra ıcının guncel fotoğraflarını sızınle paylasacagım Resimlerdede goruceksınız gogusten sonra 18 tuusun altı bos kaldı. onunda sebebı o bolgeye ılerıdekı arka koltukları ısıtma projem ıcın tusları oraya dusunmem ve aramakta oldugum pro rdsyı buldukdan sonra usb aux u oraya baglıcagım ıcın smg konsola basvurdum fakat sagdan dıreksıyonlu araclar ıcındı aldıgım onu Forumdan Turker abıye gonderdım sagolsun benı kırmadı kendısı uzun bır sure emek harcadı ve hatasız sekılde konsolu soldan dıreksıyonlu arac ıcın uygun hale getırerek bana gonderdı. Cruise ve teyp e mudahele ıcın 10 tus aldım taktık fakat 7 pınlı zemberek gelıcek ozamana kadar aktıf olmıcak kısa sure ıcerısınde onlarında fotoğraflarını paylasacagım adım adım gıdıyorum herseyı bır anda tamamlamak zor oluyor. konsolda bırde arka perde tusu var onuda ılerde olurda becerıbılrsem custom kendım belkı yapabılırım dıye tusu zor bulundugundan elımde bulundurmak ıstedım belkı bırgun elektırıklı perdem de olabılır Fotoğraflarda gorunmeyen; elektirikli kelebek seti aldım ıns gelicek oda kısa sure ıcersınde. far yıkama aldım.ıcerıden kılıt tusunu aldım fakat dogru duzgun kesmek ıcın alet olmadıgından baska bır vakıte bırakmak zorunda kaldım. sımdıye kadar yaptıklarımı sızlere sunuyorum fikir ve önerileriniz benim icin değerli. Fikir alışverişinde bulunduğum beni yalnız bırakmayan desteklerini esirgemeyen büyüklerime çok teşekkür ediyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)