maşallah gerçekten çok çok çok diri duruyor aracınız.
Maşallah göğüs çok güzel olmuş halı da baya kirlenmiş detaylı temizlik yerinde olmuş elinize sağlık .
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
Masallah tekrardan mustafa. Tansel abıyı aratmıcagını bılıyodum bı kere daha gostermıs oldun.
Bır de adres ver bana ozelden kargon var![]()
Teşekkürler kardeşim görüntü olarak beni en rahatsız eden gögüstü kurtulmuş olduk.
teşekkürler hocam .
teşekkürler.
Elimizden geldiğince senin ışığın doğrultusunda uğraşıyoruz büyük insan Allah senden razı olsun rol modelim sensin) ooo hemen hemen
![]()
Maşallah e36 bambaşka hele böyle düzgün arabaları görünce mutlu oluyor insan![]()
çok güzel ya sadece otomatik vites göstergesinden bi şekilde kurtulmak lazım ama nasıl bilemedim.. belki analog saat takılabilir oraya da.. İçini gece çekersen paylaşır mısın.. tüm tuşlar dolu e36 içi görmüş oluruz..
hocam maşallah tebrik ederim
Linea 1.6Mjet
maşallah çok güzel vede temiz bir araç. bana eski arabamı hatırlattı anılarım depreşti. tabi benimki bu kadar temiz vede özellikli değildi...
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Bol turunculu bir iç mekan fotosu bekliyoruz en acilinden![]()
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
Herkese merhabalar tüm temizlik işleri bittikten sonra içinin güncel fotoğraflarını yükledim. Derilerde pandizotlarda meguiars step1 step2 kullandım yorumlarınız benim icin önemli şimdiden teşekkürler..
![]()
Evladiyelik araç, şoför koltuğunun kenarında az bi yıpranma var sanırım onun dışında kusursuz içi sıfır gibi nazar değmesin maşallah.
Maşallah kardeşim araban çok güzelinşallah bize de nasip olur böyle bir e36 ilerde
![]()
Yalnız teybi cd43 ile değiştirsen daha iyi olabilir![]()
///MPower
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)