Bu yeni kasaya bir türlü alışamadım, gerçekten güzel fakat eski kasası nedense daha çok hoşuma gidiyor, kırmızı bu kasaya çok yakışıyor, kazasız belasız maşallah.
Bu yeni kasaya bir türlü alışamadım, gerçekten güzel fakat eski kasası nedense daha çok hoşuma gidiyor, kırmızı bu kasaya çok yakışıyor, kazasız belasız maşallah.
en mantıklı karar olmuş sizin için.fiyat donanım endeksli alınabilicek araçların başında geliyor.kazasız belasız kullanın.
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Araban çok güzel maşallah allah kaza bela vermesin. Çok sevdim bu yeni kasalarıbu diğer FR bi ayrı güzel olmuş arkadan çift çıkış egzozlarıyla bence sende yapmalısın
Ama ne yalan söylim jantlarını beğenmedim, başka siyah bi jant olabilirmiş eski FR ın jantları yerine
[yanlış görmediysem eski FR jantları onlar]
Hayırlı olsun bence lastikleri değiştirin turanza hem yol sesini çok alıyor hemde kuruda iyi yol tutmuyor ıslak zeminde beğendim ama. Mk3 fr'ı olanlar çoğalıyor![]()
çok çok teşekkürler
valla alana kadar aslında bende hala alışamamıştım ama bizimkisi ilk görüşte aşk gibi oldu birazteşekkürler
evet dediğiniz gibi incelediğinizde şuan tr de alınabilcek bu sınıf bu fiyat aralığındaki en iyi alternatiflerden birisi,,çok sağolun
çok teşekkürler güzel dilekleriniz ve yorumlarınız için,,,ama dediğim gibi bunu kurcalamıcam ,,o işler için diğeriyle uğraşmaktayızbu sportif bir gündelik araç bizim için
kırmızı nazarı bol bir renk maaşallahları eksik etmediğiniz için çok sağolun
turanzalarla ikinci buluşmamız evet izlenimlerim yine aynıVectranında fabrikasyon lastikleri turanza er30 du şimdi leonda da turanza er300 ler pek gelişmemiş diyebilirim
,,,Vetrada miclen pramacy HP lere geçince bam başka olmuştu araç,,,buda öle olucak belli ,,,teşekkürler
![]()
Csc 5 çok iyi olur o kadar para vermeye gerek yok derseniz kendi kullandığım pirelli p7 tavsiye ederim.
teşekkürler ,,
conti ler güzel evet ,,,brigestone nun hiçbir modelini bi daha hayat boyu almam zaten adrenalin 001 de kullandım ,,,bana uygun bi lastik değil,,,pirelli olursa zero alırım heralde ,,ama şimdilik 1-2 yaz öldürürüm üstündekileri
sağolun
yumuşak güzel bir lastik gerçekten levo,,astra içinde düşünüyorum bu yaz lastik,,conti cs5 goodyear eagle f1 assy2 arasındayım ,,pirelli de zero nero gt var ,,,onuda sevmiyorum,,,düz zero da da ebat yok 225-45-17
bakalım artık hangisi olucak![]()
Şöyle diyim abi öyleyse,
Leon'a Conti, Astra'ya Eagle F1 tak.Astranın hamuru o kadar yumuşak olmasın
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)