maşallah gercekten cok guzel
maşallah yılan gibi
Kozmatik olarak toplandıktan sonra efsane olur. ***** sitedeki araç sanırım hayırlı olsun kazasız belasız.
Bunlar gerçek vw işte alman karmann .. işçilik kalitesi resimlerde bile belli .. porsche 944 ün yerine üretildi.. maşallah güle güle kullanın..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
abi bende bunu arıyordum yawwcok ender bi araç cok araştırdım fakat bir turlü güvenip alamadım samsunda vardı iyidi abı nasıl bi araç gidişi duruşu oem parça durumu yakıt fren durumu nedir memnunmusunuz?
pd130---> pd105--> d16a9--> z20let
o zamanın golf mk2 ve jetta a2 ile ortak platformda üretildi sanırım en azından yürüyen ve motorda ortak parçalar vardır.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Farkındayız ön kısmın. Ama şuan için malzeme tedarik etme konusunda sıkıntılı![]()
Evet Corrado. Teşekkürler.
Teşekkürler
Teşekkürler. Logo konusunu bende söylüyorum ama dinletemiyorumOrijinali böyle diyor sahibi.
teşekkürler. Gerçekten şanslıyım o konuda. Kullandığım en keyifli araçlardan.
Teşekkürler. Ön kısımda spacer takılı ama arkalara henüz el atamadık. Çankırıda kullandığımız için basıklığa bişey yapamıyoruz
Bize göre de en büyük eksiği oteşekkürler.
Amin.
Ah atakan
Aynen durumun oda farkında ama kendi durumu müsait değil![]()
Teşekkürler. Evet araç Corrado
Aynen. İlk vw aracımdan beri vortexten projelerini takip ettiğim bir araçtı.
Teşekkürler. Aslında orijinal lipide çok güzel ama bulunmuyor işte.
Teşekkürler. Kasa yapısını gerçekten beğeniyorum bende.
Teşekkürler. Jantları çok beğenerek alındı.
Aynen. Sağolun![]()
Araç haftaiçi sürekli Çankırı'da. Ankara'da olduğu zamanlarda Birlik mahallesinde.
Teşekkürler. İlanı verilmedi henüz ama verilecek.
Teşekkürler. Aleyküm selam.
Aynen iç mekan komple Karmann üretimi. Özellikle arka koltuk tasarımı güzel bi detay gerçekten.
Aracın gidişi gladder takılı olmadığı için orijinali gibi değil. Ama bu haliyle bile yaşıtı olan bir çok otomobile göre gayet iyi gidiyor. Duruşu konusunda gerçekten iyi. 4 teker disk ve ABS mevcut. OEM parça durumu ise yürüyen aksam ve motor bölümü mk2 ve mk3lerde aynı olduğu için problem yaşanmıyor fakat kaporta konusunda dışarıya bağımlı bir araçYakıtı da şuan çok ideal. Gündelik olarak binilmesine rağmen yormuyor.
Aynen öyle. MK3 kasanında bazı parçaları mevcut.
Ön tarafa ek düşünülüyor ama bulunamıyor
Teşekkürler.
Teşekkürler. Sağolun.
maşallah, atakanın ellerine sağlık o kadar uğraştı, emek verdi, karşılığını da aldı. erenin jantlarda çok iyi oldu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)