maşallah, Türkiye' de tek galiba. bu araç bir projeyi hak ediyor bence.
siz yapmazsanızda alan yapar bizde takip ederiz inşallah.
maşallah, Türkiye' de tek galiba. bu araç bir projeyi hak ediyor bence.
siz yapmazsanızda alan yapar bizde takip ederiz inşallah.
Sımdı gordum haberım oldu daha 2.0 hdi si oldugunu bende tek sanıyodum ama sıteden bakınca gordum kı daha var bıtane uygun fıyata var alıp ugrasılıp yuklemesı eglencelı olabılır hemde cıddı yururKazasız belasız bence cok guzel ve sade duruyor ımkan verdıkce tabıkı kucuk dokunuslar yapabılırsın
Edit: Dıgerlerı yanlıs yazılmıs olabılır Eren'in arabasıda orda acıklamasında oda belırtmıs zaten yanlıs yazmadım dıye![]()
2260 VNT bir turbo enjektör kapağa işlem 2.2 hacim , sonra 400 HP cep . yakışıklı hızlı hothach bir arabanız olur. (intercooler 9 lt olmalı )
bu kadar turbo type r evo sti falan yapan herkes salak zaten, bak hemen 2 dk da cepte 400 hp kafadan da 6-700 tork oldu. Keşke öyle olsa kardeşim. PD yükleyenler bile kafadan kolayca 400 falan almıyor, bu işleri bilmeyen adam degilsin sadık bırak şöyle yorumları.
Eren abi arabana maşallah.
Herkese ayri ayri tesekkur ederim. Ben proje degil ekonomi amacli aldim, o amacla biniyorum. Alan yapar insallah bizde goruruz
2.0 hdi sekmesindaki araclarin icinde gercekten 2.0 vardir yoktur bakmak lazim. 3 kapi olarak 2.0 hdi yok. Bu konuda eminim
Oem turbo, yazilim, enjektor ve intercooler ile 180ps alinmis ornekleri İngiltere'de mevcut
136 hp bu motorun OEM hali.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Yanlis anlasilma var sanirim dw10a motorlu 307den bahsettim. yani fabrikasyon intercoolersiz olanlardan.
Zaten alan adam proje yapacaksa direk motor icine girip 2.2 Peugeot boxer motoru yapsin (blok,kapak vs ayni) ondan sonra yuklesin![]()
Neyse ben yakit tuketiminden bahsedeyim de ortam yumusasin, komu degissin
İstanbul sehir ici:
3,83TL fiyatiyla shell eurodiesel ile 1km=19,15Kr
Yani 5,0lt/100km. Ort. hiz 37km.
![]()
yalnış okumadıysam 2.0 ama 90 beygir mi yanibilmiyorum da projelendirmedikten sonra boşuna vergi bence araba şuan .. onun dışında egsoz için kesilen tampon kuaförde yapılmış sanırım
araç kaporta elden geçirilmeli kazasız belasız
yt7
Masallah rc jant app ve liple bambaşka olur kazasız belasız![]()
REDBULL GSİ
CORSA B TÜRKİYE
maşallah güzel araç...egr-kat iptal yazılımla yurur giderim.o bile yeter.
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)