Sadık geldi aklıma
Kazasız belasız , maşallahı var![]()
maşallah arac bzm oranin araci gecen yaz 200 de 2 3 boy civari geçmştm 1.6 tdci 110 luk stock focusla smdi daha gsl gozukuo arac
tşkler ...
alican olayı anlattı arabası kesıntı yapmıs suan sıfır motor yaptırdım ve rodajımı bıtırdım cok saglıklı senın aracında stock deılmıs ayrıca denedıgınız de dp ve yazılım varmıs aracında ıstedıgın zaman yıne denerız stock focusunla yorumun için tsk ederim![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Benim arcmdami dp ve yazlm warmş))))) arac kapida duruo hrkste blr benim aracmin stock oldugunu dp ve yazlm olsaydi dgl 2 3 boy araya vilayet girerdi ayrca dnedgmzde 206 kesnti fln yapmadi orda 15 20 ksi wardi hrkste blyodu bnm arcmin tamamen stock oldgnu daha kati uzernde ne dp si sana bsey dmyrum zaten arcnada bsey dmyrum suan cok iyi gdyo olblr ama gecen yaz iyi gctm alicani ve aracm hala stock kapida yatiyo gtsin baksin sagda solda laf uydurmasnlar
bu konuda kendın yazmıssın speclerını ?
konuda bu ;
http://www.techturkey.com/forum/karsilastirmalar/169826-focus_1_6_tdci_vs_corsa_1_7_dti_.html
bu knudaki aracm bi onceki fume focusum bunda dp ve yazlm wardi ama bn bu arcla bsmadm tarihe bi bakiver sana zahmet suanki arcmla bstm bk bkalm btn knularma suanki arcmda hcbsy warmi ztn artk delikanli adamlarla bscm o alicnada sole bnm arcmda dp we yazlm olaydi vilayet sayamazdi sana bs dmyrum mllet geclnce yok gaz kesti teker patladi bobn yandi yada karsdaki arcta olmayan sei sluolar nyse saglickla kal gule gule kullan arcni
sizlere gülüyorum sadece bu kadar kuyruk acısı yapmayın yanımda oturan arkadasın araca basınç gelmediğini kendi gördü saatler gözünün önündeydi, aynı muhabbeti başa almanın luzumu yok. Aracın setup aynı, muhatabın ben değilim (206için) aracın yeni sahibi hasan aranızda zaman belirleyip deneyebilirsiniz.
Knuyu başa sarmanin ztn anlami yok ben orda kaputuda actim baktiniz dp gordunmu?Bsmaya cktgmzda gazlaynca sen arkada kaldgn icn ckan dumani grdn o dumanda katalizorum dolu oldgu icn ilk gazlamada duman atyo dye belrtmstm ztn sen kbl ettn ztn orda beni gecti dye daha ndn yalan yanls focusta yazlm wardi dp wardi diosun araba kapida gdp bkablrsn hala inanmiyosan bn gctgme bsy dyomuyum sen kblwettn hatta yasari aradn adam beni gcyo dye daha yok basnc gelmedi fln dyosun orda dneyelm dye 500 kez soleyen israr eden sendn madm bsnc bsmyo dnemeye ndn cktn aracnda bi problem olsaydi okadar israrwetmzdn bn gelm askrdn bdaha bsarim 206 la sn m etme
bunlar bu konuda konusulacak seyler degil yani ben eskı yenı aracını bılmem senı tanımıyorum bıle boyle yorumlar yaparak prım yapmak ıstıyosunuz galıba bu vilayet sayamazdı olayınada gıcık oluyorum5 boy gecınce uzayamı cıkıyosunuz napıyosunuz
sende gule gule kullan yeni aracını
bayadır konuyu guncellıyemıyodum uzun bı yol kaydettık
once 15/44 ile turbomuzu degıstırdık
sımdı ise ilker gardasımdan aldıgım kumho ku36 semi slick lastıklerımızı taktık allah herkezın herseyı gonlunce versın..
![]()
aksarayın sembolu olan hasan dagına tırmandık bugun orda bı kac kare resım alabıldım![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)