Heyy maşallah :bravo:
Tam benim kafadasın Mehmet.Yaptığın işleri beğeniyorum kardeşim...
Printable View
Heyy maşallah :bravo:
Tam benim kafadasın Mehmet.Yaptığın işleri beğeniyorum kardeşim...
Herkese teşekkür ederim :) Mekan Üniversitenin arka tarafları. Duman meselesine gelincede arabanın 1 ay yıkanmamış hali bu,Sıfır dumanlada binmek mümkün ama ne kadar güç o kadar iyidir :)
Eyvallah kardeşim :) GTD yazılarını falan söküp atacağım.Golf ve TDI yazılarını tekrar yapıştırıcam :) Arabanın dışına başka birşey yapmayacağım böyle kalsın :) Ne var ne yok yürürüne çalışıcam arabanın :) Dışarıdan 105hplik Dizel Standart Golf gibi gözüksün ama gidişi ayrı olsun istiyorum :)
Mehmet Gazihan'ın yeni TDI'da büyük turbo işlemleri başlamış,yeni A3'de :) İşlemi tamamlasınlar,bütçeyi ayarlayıp basıp gidip yaptırmak lazım :)
golf 7 ye maşallah cayır cayır gidio :)
Helal olsun kardesim bol dumanlamalar ☺️
Keko sleeper olsun azıcık ya,Standart comfort dizel golf gibi dursun dışardan istiyorum :D Bi-xenon replika Çift U ledleri kaç kere sepete ekledim ama replika sevmiyorum o yüzden vazgeçtim.Oemlerde biliyorsun bayağı pahalı canısı :)
[QUOTE=levent;7730372]Yani görüntü kötü olur da egzoz ucu gizlenebilir tarzda tampon yapısına sahip araçlarda en mantıklı seçenek o.
Duman bu şekilde dip gaz,Dumanlı fotoğraflarda bayağı bir photoshop var :D
http://www.youtube.com/watch?v=Fmlxm...ature=youtu.be
Güzel video, duman neredeyse yok yani ben buna dumanlı demem Mehmet :)
Maşallah tekrar tekrar, Leon gitmiyormuş :)
Leon gidiyo gidiyo Burda ufak bir sıkıntısı vardı :) Sonra tekrar denedik geçti beni :) Gerçi o gün bende geçtim,oda geçti...vs :D
Mehmet abi bunun üstüne bir güncel daha çekti üstüne 5-6 boy daha koy,birde varex yaptırdım(videoda varex yoktu) lakin fark ettirdiğini sanmıyorum varex'in.Belki 1 boy
Son halinden uygun koşullar oluştuğunda 50-200/220 gibi bir video çekebilirsen daha da bişey istemem senden Mehmet, ben de mqb platformuna geçebilirim de gaz olsun biraz daha bana :D
Maşallah Mehmet :) Basıncın ne durumda ?
Fenaymış :) O basınçlar problem çıkartmasın duyduğum kadarı ile CLH 1.6 tdi turbolrı yüksek basınca çok dayanıklı değil sorun yaşayan çok duydum ama gerçi parça da revize edilmişti.
Standartta 1.55 peak atıyor olması lazımdı bu araçların stamdart basınçları da fena değil :)